7/25/2013

Essence kistovi
 
Pozdrav svima, unaprijed se ispričavam što nisam objavljivala nove postove već neko vrijeme, to je većinom bilo zbog nedostatka vremena, ali sada imam punoo više slobodnog vremena pa ću tako i uploadati više postova. Za današnji sam vam post odlučila napisati članak o Essencovim kistovima jer ih imam sve koji su trenutno dostupni na našem tržištu. Pa krenimo!
 
Evo ovako prvo ću krenuti od kista za puder. Dakle radi se o ljubičasto-crnom kistu za puder koji je super mekan i moram naglasiti da si mu dlake vrloo kvalitetne. One su načinjene od sintetičkog vlakna. Prilikom pranja ovog kista boja se ne ispire uopće, a ni dlake ne padaju. Od kada sam ga kupila (otprilike pola godine) još nije niti jedna dlaka ispala što je naravno veliki plus. U nanošenju proizvoda na lice je odličan i super raspoređuje proizvod po cijelom licu. Cijena mu je nekih 25 kn što je doista sitnica za takav kist. Moja ocijena 5/5 .



 
Idući je kist za rumenilo. Doista predivan rozo-crni , malo ukoso rezani kist za rumenilo. Isto kao i kod prethodnog kist je načinjen od sintetičkog vlakna, vrlo mekan i nježan prema koži. Ni kod ovog se kista boja ne ispire niti pada dlaka što je odlično. Odličan je u nanošenju rumenila ,ali i za konturiranje. Doista ljepo nanosi proizvod i ja sam prezadovoljna sa time kako obavlja svoju funkciju. Samo još da napomenem da su Essencovi kist za puder i kist za rumenilo nešto krači tj više onako putne veličine dok su svi ostali manje-više ok veličine. No vratimo se ovom kistu, njegova je cijena isto oko 25 kn. Moja ocijena 5/5
 


 
Sada idemo na kistove za oči. Prvi je na redu Essence eyeshadow brush. O njemu sam čitala mnoge pozitivne komentare, ali mene uopće nije oduševio. Kao prvo svoju 'zadaću'- nanošenje sjenila uopće ne obavlja dobro, sjenilo uopće ne nanosi ljepo i ravnomjerno čak ni kada utapkavam sjenilo sa njime, ali nije to sve, ovaj kist prilikom nanošenja sjenila  pika užasno što mrzim, a ne vjerujem da iti jedna druga cura voli da je kist pika za kapke. Od prvog dana kada sam ga kupila (što je bilo prije par mjeseci) pa do danas ispalo je barem 15 dlaka s time da a ne koristim često i prala sam ga samo jednom, a kad smo već kod pranja tijekom pranja ispušta boju. Odlučila sam ipak dati mu još jednu šansu pa ću tako kupiti još jedan, a ako ni taj neće valjati koristiti ću ih kao kistove za korektor, otkrila sam da je ovaj kist jako dobar za tu funkciju.Cijena mu je oko 13 kn. Moja ocijena 2/5
 


 
 
Essence u svojoj ponudi također ima i kistić za blendanje- Essence smokey eyes brush. Ovaj me malac ugodno iznenadio, odlično blenda sijenila, vrlo je mekan i ne pika za kapke,niti jedna mu dlaka još nije ispala (a kupila sam ga isto kad i kist za sjenila o kojem sam gore pisala).Jedina stavr koja bi možda mogla biti minus je ta da se boja tijekom pranja skida, ali primjetila sam puno manje nego kod prethodnog kista. Jednosavno odličan kist, za svaku pohvalu, definitivno ću kupiti još koji da se nađe za rezervu.Cijena mu je smiješna oko 12 kn. Moja ocijena 5/5.
 


 
 
I za kraj tu je Essence eyeliner brush- kist za nanošenje gel linera. Ovaj mi se kistić svidjeo, iako mislim da bi mogao biti malo precizniji jer njime nemožete iscrtati baš savrženu liniju tušem, ali odlično obavlja posao. Jednostavo super kist, ja sam jako zadovoljna i definitivno vam ga mogu preporučiti. Cijena mu je oko 11 kn. Moja ocijena 5/5.
 


 
 
Još samo da vam kažem da možete za par mjeseci očekivati update post u kojem ću vam reći kako mi se svidjeo drugi eyeshadow kist koji ću kupiti, a i da vam predstavim još jedan kist koji nisam još isprobala, a to je Essence colour art kist za pigmente.Uglavnom ovo je bio moj prvi članak, nadam se da vam se svidjeo,svakako komentirajte, a ako imate želje i/ili prijedloge za nove postove koje bi htjeli vidjeti možete mi ih poslati na e-mail diamond.miss33@gmail.com . Isto tako ako imate neki nail art tutorial koji bi htijeli da napravim pošaljite mi ih na isti e-mail.
 
beautymiss :*

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe