7/26/2013

Manhattan Creamy&Care ruž - recenzija
 
Nedavno sam krenula u potragu za proljetno/ljetnim ruževima, jarkih boja koje su prikladni lijepom vremenu i općenito onako baš uočljiviji. Među ostalima naišla sam i na ovaj Manhattanov ruž. Pa evo što vam imam reći o njemu.

 
Količina, kao i sastav ovog ruža nisu istaknuti na ambalaži. Dostupan je u manje-više svim drogerijama koje drže Manhattan kozmetiku, a možete ga kupiti po cijeni od oko 30 kn (ja sam ga platila 27 kn na sniženju u Bipi).Odabrala sam nijansu 57D. To je predivna ružičasta nijansa sa vrlo laganim sjajnim finishom. Doista jedna predivna nijansa.Prvo ambalaža, dakle ambalaža mu je crna, plastična te dovoljno čvrsta. Ima bijela slova ( kod nekih i crna jedva vidljiva na ambalaži), lako se otvara.

 

 
Na usne se nanosi vrlo lako i ne isušuje ih uopće. Već je jedan premaz dovoljan za vrlo lijepi intenzitet boje.Mene je ovaj ruž potpuno osvojio, htjela bih isprobati još nijansi iz te iste , ali i drugih Manhattanovih linija, jer obično nisam, iz ne znam kojeg razloga baš obraćala pažnju na njihove ruževe.
 
 
Sve u svemu ovo je jedan odličan ruž koje vam definitivno toplo preporučam, a njegova cijena je prava sitnica za ovako kvalitetan proizvod. Ocijena 5/5.

Jeste li isprobale ovaj ruž?

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe