11/26/2013

Trendy frizure za jesen/zimu 2013.

 
Dobila sam par zahtjeva da malo pišem o kosi, frizurama itd. pa reko ako vi tako želite nema problema. Danas sam odlučila napisati članak o trendi frizurama za ovogodišnju jesen i zimu. Pa ako se uskoro spremate malo promjeniti styling vaše kose, a neznate što bi napravili nastavite čitati jer vam se možda neke ideje s ovosezonskim trendovima svide.
 
Wet look ili mokar izgled kose
Ovaj trend proširio se na modnim pistama, a i dalje raste. Nisam fan ovakvog izgleda kose, no postao je vrlo popularan, čak i među slavni zvijezdama. Ovakav izgled kose postao je pravi hit sezone, a odlikuje ga to da uz pomoć raznih sredstva za oblikovanje ili bilo čega drugoga dobite izgled mokre kose. Ko voli nek' izvoli!

 
 
 
Bob frizure
Ove jeseni i zime posebno su se u modu vratile bob frizure na sve moguće načine, od oni ''urednih'' do posve razbarušenih. Najviše se ovu zimu i jesen nose sa šiškama. Ako volite bob frizure, a želite malo promjeniti stayling svoje kose nećete promašiti sa bob frizurom ove sezone.
 
 
 
 
 
Kestenjasta, riđa ili medenasto plava
Što se tiče boja kose, ove su sezone in kestenjaste, crvenkaste/riđe i nijanse medenasto plavih boja za kosu. Također je in i zlaćajna boja kose.
 
 
 
 
Niske punđe
Niske punđe koje su nekada bile jako popularne vratile su se u modu u punom sjaju. Mogu se napraviti na jako puno načina, a predivne su i u casual, a i u onim vrlo elegantnim kombinacijama. Sa ukrasom za kosu ili bez njega, uredne ili neuredne predivne su na sve načine .
 
 
 
 
Ukrasi u kosi
I zadnj, ali ne manje važan trend su i ukrasi u kosi. Od raznih ukosnica preko marama vezanih u mašnicu i turbana, pogotovo onih pletenih za zimu. Izbor ukrasa za kosu danas je stvarno raznovrsta i doista velik, a upotpune svaki outfit i ukoliko ih ljepo kombinirate doista ljepo izgledaju na kosi.
 


 
 
 
Koji vam se od ovih trendova najviše sviđa? Planirate li mjenjati styling svoje kose ove zime, a ko da za kakvu promjenu će te se odabrati?
 
 
beautymiss xo
 

You Might Also Like

0 komentari


Subscribe