4/13/2014

Empties #1

 
Pozdrav svima! Već neko vrijeme sakupljam proizvode koje sam potrošila, a u ovom ću vam ih postu pokazati. Ima doista svega i svačega, s nečim sam bila oduševljena, a neke mi se stvari nisu nimalo svidjele. Ovo je prvi ovakav post na mom blogu, ali ih planiram pisati još u budućnosti. Krenimo sada na proizvode koje sam potrošila.

Essence STAYS no matter what eyeliner- počet ću s njim no on nije empties već throwies tj proizvod kojeg nisam potrošila već ću baciti jer je UŽASAN. Ne preporučam ga nikako! Problem kod ovog vodootpornog tuša je ta što ga je užasnoo teško skinuti. Ja sam ga doslovno probala skinuti sa 4 različitih proizvoda i sa ni jednim nije išao dolje već je tek nakon baby ulja lagano počeo silaziti s kapaka no i nakon toga je ostalo lagani trag od njega. Nakon toga nisam ga niti jednom stavila na oči i definitivno je prommašaj.


Nivea invisible for balck&white- ovo mi je vjereojatno jedan od najdraži dezića. Stvarno mi nije ostavljao mrlje na odjeći, a miris mu je odličan. Mislim da ću ga definitivno ponovo kupiti jer sam ga potrošila u rekordnom roku.


B.U. be you- ovaj me parfem oduševio! Dobila sam ga za rođendan i odmah je postao jedan od mojih najdražih parfema. Miris vam nemogu opisati jednostavno neznam kako baš je poseban (loša sam u opisivanju mirisa :)). Najviše mi je žao što ga nigdje nemogu naći za kupiti.Ako znate kojim slučajem gdje ga mogu nabaviti svakako mi jaivte.

Elizabeth Arden 5th Avenue- odličan parfem, nekako je onako sofisticiran, a u isto vrijeme vrlo lagan i ženstven. Bočica je super praktična jer nije ogromna pa je tako možete nositi sa sobom u torbici bez problema da će vam biti teška ili zauzimati puno mjesta.

Essence aceton vanilija i jagoda- užasno mi je žao što ga se nemože više nigdje kupiti. Svoj je posao obavljao odlično, a što je najbolje kad god bi skidala lak cijela bi soba mirisala po jagodama i vanilji umjesto po onom ružnom mirisu acetona kojeg mrzim.

Givency body lotion- ovo je samo tester Givenchy losiona za tijelo. Nikako mi nije sjeo, miris mu je užasan iako jako dobro hidratizira kožu. Jedva sam potrošila ovaj tester samo da ga se rješim, a full size proizvod sigurno neću kupiti jer nije vrijedno tih novaca. Mislim da se mogu naći puno bolji losioni po mnogo nižoj cijeni.


Head & shoulders Citrus fresh- Povremeno imam problema sa peruti, a h&s je jedino što mi pomaže tada. Inače više volim onaj od jabuke jer mu je miris mnogo bolj tj nije tako jak i pomalo zagušljiv kao kod ovoga od limuna. Kosa mi fino miriše od njega, a pertu ukloni bez problema. Često znaju biti akcije pa se dobije veće pakiranje.

Syoss oleo intense regenerator- regenarator za dubinsku njegu kose, ovo mi je valjda već peta bočica, a s obzirom da je jedna doista velika onda si možete misliti kolko sam ga već potrošila. Meni osobno jedan od najboljih regeneratora koje sam do sada isprobala. Imam vrlo dugu kosu kojoj je stvarno potrebna dodatna njega, a ovaj mi regenerator u tome stvarno pomaže, poslije njega kosa mi je meka i ljepo njegovana. Preporučam ga!

Nivea smooth milk- odličan proizvod kojem se uvijek vraćam, jako lijepo njeguje kožu i brzo se upija. Ako tražite nešto lagano, a da opet odlično njeguje kožu definitivno ga preporučam.

Balea gel za tuširanje Guave- ok gel za tuširanje, ne isušuje mi kožu i jako fino miriše. Definitivno se isplati iako nije najbolji gel ikada svakako obavlja svoj posao odlično. Pakiranje mi se jako dopalo baš je nekako osvježavajuće, sviđa mi se :).

CV vlažne maramice za lice- kupila sam ih jer sam vidjela na par blogova da su hvaljene, ali moram priznati da meni nisu ništa posebno. Šminku su mi odlično odstranile, ali me lice znalo peči od njih. Vidjela sam da imaju razna pakiranja (žute, zelene...) ali nisam sigurna kakva je razlika pošto nisam obraćala pažnju pa im možda dam drugu priliku.

You Might Also Like

2 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe