7/30/2014

New in #3

 



Eto ponovo jednog new in posta. Tijekom nekog vremena sakupila se dobra količina proizvoda te sam odlučila s vama podjeliti svoje ulove. Ako vas zanima zasebna recenzija nekog od proizvoda slobodno mi to recite u komentarima i potruditi ću se napisati recenziju. Krenimo sada na proizvode.
 
Krenuti ću sa preparativom koje ima malo no definitivno nije manje bitna :).

 
Vichy anti-dandruff shampoo- ovo je samo tester, radi se o vichy šamponu protiv peruti, a s obzirom da me s vremena na vrijeme muči perut definitivno ću ga isprobati da vidim koliko je učinkovit, čini se obećavajuće.
 
4711 Aqua colonia Lemon & Ginger-O njemu ste mogli čitati u prošlomjesečnim favoritima. Jako dobar parfem trenutno među mojim najdražima. Svim ljubiteljima citrusnih nota ga toplo preporučam.
 
Balea gel za tuširanje cvijet jabuke- ovaj me gel prvenstveno privukao odličnim mirisom, ali moram priznati i izgledom. Na slikama baš i nije vidljivo no sam gel sadrži žute uljne piling kuglice odnosno čestice i izgleda dosta zanimljivo. Nisam ga još isprobala no nadam se da će biti dobar.
 
Avene creme nutritive- Inače jako volim Avene proizvode, pa vjerujem da će mi se i ova krema svidjeti i da će biti posebno dobra na onim dehidriranim djelovima lica koji uvijek zahtijevaju više hidratacije. Veselim se isprobavanju.
 
Eucerin volime-filler- također jedan tester. Moglo ga se pronaći u prošlomjesečnom broju Grazia-e. To je neka nova Eucerinova linija anti-age proizvoda, a ovdje se radi o dnevnoj i noćnoj kremi.
 
Sad krećemo na dekorativu koje ima nešto više od preparative. Nešto je dobiveno, a nešto kupljeno. Stvari koje sam dobila dobila sam od jedne forumašice kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujem, sve mi je predivno, a proizvodi odlični!
 

 Essence happy holidays blush stick- odlična rumenila koja nažalost nema više nigdje za kupiti jer su bila dio jedne limitirane kolekcije. Jako ljepe boje, odlično se blendaju i predivno izgledaju na licu.

Essence twilight saga pigment, 02 Alice had a vision-again- za ovim sam pigmentom tragala jakoo dugo, s obzirom da je također bio dio limitirane kolekcije, a brzo se rasprodao nigdje, ali baš nigdje ga nisam uspijela pronaći, kad me eto jedan dan iznenadi u paketiću jedne drage forumašice (da iste koju sam spominjala na početku dekorative) Mojoj sreći nije bilo kraja. Pigment sam swatchala i odlična mu je pigmentacija i stvarno je predivan.

Dva no name pigmenta- također odlični. Jedan je u nijansi soft brown, a drugi u nijansi honey. Obje nijanse su mi predivne i jako mi se sviđaju.

Maybeline the rocket volume express- kupila sam je u kozmu kad je bila na sniženju uz kupon 40%. Jako dobra maskara, jedna od meni najdražih do sada. U početku mi je bila prevodenasta, ali kasnije kad se malo 'posušila' super je.

Essence I <3 Extreme maskara- ugodno iznenađenje od maskare! Mislim da je to jedna od najboljih maskara u tom cijenovnom rangu. Ljepo produlji trepacvice i ono što je najbolje ne sljepi ih!

Essence Get big lashes waterproof maskara- Isprobala sam je jednom i nemogu baš reći neke čvrste dojmove s obzirom na jedno korištenje, ali ako bude dobra možda čitate i recenziju o njoj.

Essence get big lashes blackless black- Također jednom isprobana, recimo da mi se sviđa nešto više od vodootporne verzije isto kao i od one sive koju sam nedavno potrošila, ali vrijedi za nju isto ono što sam napisala za vodootpornu verziju.

Beauty UK Posh Palette- o njoj ste mogli čitati u mojim prošlomjesečnim favoritima. Za tu cijenu odlična paletica, planiram napisati recenziju u skorije vrijeme. Toplo preporučam da si ju nabavite jer je mene ugodno iznenadila.

Catrije sjenila- neznam koje su ovo nijanse jer je naljepnica preko njih. Generalno obožavam Catrice sjenila, probala sam već nekolicinu nijasni i sve su me oduševile, kad sakupim još nekoliko nijansi koje imam na wishlisti napisat ću vam grupnu recenziju.

Essence Bloom me up bockalica- Kist za kojim su svi poludjeli iz kolekcije za kojom su svi poludjeli :D. Općenito ta se kolekcija razgrabila u roku 'keks'. A ja sam u potrazi za ovim kistom zvala 6-7 drogerija (Mullera i Dm-ova) i pogađate svugdje je bio rasprodan. To je ujedno i jedini kist koji sam najviše htjela iz cijele kolekcije, a u mojm jer rukama zahvaljujći mojoj dragoj forumašici! Isprobala sam ga već više puta i stvarno je oodličan. Ostala sam ugodno iznenađena i svakako mi je žao što ga Essence ne drži u stalnom asortimanu.

Essence 50's Girls Reloaded ruž u nijansi 01 back to the 50's- ruž iz jedne od prijašnjih limitiranih kolekcija. Nijansa je apsoltno savršena crvena. Boja, pigmentaicija, finiš, tekstura, ma sve je baš po mom ukusu.

L'oreal Paris intense ruž za usne, 288 Intense Fuchsia- Predivan ruž još predivnije nijasne. Nemam apsolutno nikakve zamjerke ovom ružu. Nijanse je predivna intenzivna fuksija. Uopće ne isušuje usne i jako se lijepo nanosi. Moje preporuke!

Essence ruž, 53 all about cupcake- kada sam kupovala ovaj ruž točno sam znala što me očekuje. Znala sam da će biti poprilično nepigmentiran i pomalo nepostojan, no tražila sam baš nešto ovakve nijansice i da nije previše pigmentirano tako da je skroz solidan za ono što sam tražila.
 
Eveline eyeliner pencil- u klasičnoj crnoj nijansi. Odlična olovka, super pigmentirana jako ljepo se nanosi i ima superpraktično šiljilo na poklopcu.
 
I za kraj nešto proizvoda za nokte.
 

Essie, Shake your $$ maker- preedivan lakić. Boja me apsolutno oduševila jer nemam niti jedan lak ove nijasne. Na slici je ispala nešto blijeđa no što zapravo je.
 
Golden Rose Magnetic- vjerojatno većina vas zaljubljenica u kozmetiku zna o čemu se radi, no ako neznate objasniti ću. Naime radi se o laku koju u sebi sadrži magnetne čestice uz lak ćete dobiti i mali magnetić. Nakon što nanesete lak nad njega stavite taj magnetić i dobiti ćete ljepe prugice. Ovisno o tome kako okrenete magnetić prugice će biti drugačije formirane tj u drugom smjeru. Jako se veselim isprobavanju ovog laka jer me ti magnetni lakići privlače još od kada je essence izbacio svoje.

Eveline Maximum nails Growth- Znači ljudi moji ova stvar je super!! Nisam znala za ovaj lakić sve dok mi ga Iva (djevojka sa foruma) nije preporučila i poslala da isprobam. Moram priznati da sam ostala jakoo ugodno iznenađena nakon redovitog korištenja. Nokti su mi bili čvršći i nisu se listali, a i nešto su brže rasli no inače, zapravo dosta brže! :) Sada je bočica već otprilike napola prazna i definitivno mislim otići po još jedan primjerak nakon što ovaj potrošim.

To bi bilo to od mene za današnji post, nadam se da vam ses svidjeo moj new in. Također kao što sam rekla i na početku posta zanima li vas recenzija nekog proizvoda iz ovog (ili bilo kojeg drugog posta) Slobodno recite u komentarima i potruditi ću se napisati ju. Do sljedećeg čitanja pozdrav! :)
 
 
Jeste li isprobale neke od ovih proizvoda? Volite li čitati ovakav tip posta?


You Might Also Like

6 komentari

  1. Prekrasan new in.. svašta nešto bi ti uzela..presladak mi je ovaj essence kistić, a zanimaju me swatchevi beauty uk palete :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Uskoro tipkam recenziju te paletice pa ćeš tamo moći vidjeti swatcheve :)

      Izbriši
  2. lijepe stvari :D
    koristila sam Balein gel za tuširanje od cvijeta jabuke i bio mi je odličaan :D
    žao mi je što sam propustila Essence bockalicu
    zanima me ova Eveline olovka me isto privlači, jer volim njihov tuš za oči
    Essie nijansa je zbilja posebna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Žao mi je što takvu bockalicu essence nema u stalnoj postavi jer je stvarno super, ovu eveline olovku ću uskoro recenzirati ako te zanima trenutno sam u završnoj fazi isprobavanja i jako mi se dopada tako da ti je mogu preporučiti :)

      Izbriši
  3. Sve pohvale za tvoju forumašicu. :) I baš je šteta što Essence ne napravi iste kistove da budu dio stalne postave. A sjećam se i ovoga ruža iz LE od prije dvije godine mislim, i njega sam mašila dok je bio aktualan haha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da jako sam joj zahvalna na poklonima, posve neočekivano smo postale vrlo bliske :) Slažem se također mislim da bi essence trebao imati ovakve kistove u stalnoj postavi stvarno je odličan kist, a što se ruža tiče preedivna je boja <3

      Izbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe