7/21/2014

Noviteti u svijetu ljepote #1

 



Odlučila sam na blog uvesti novu rubriku tj novi tip posta čija će tema biti noviteti u svijetu ljepote. Gotovo svaki tjedan imamo priliku vidjeti neki novitet na području ljepote i makeupa, a ja sam ih odlučila sve objediniti na jednom mjestu. Pa tako sada kada se sakupi nekih noviteta u svijetu ljepote, napraviti ću ponovo ovakav post kako bi vam pokazala što se to sve novo može naći na našim policama. Iskreno se nadam ća ćete užvati u postu, pa krenimo.

 Počet ću sa proizvodom koji smo svi željno isčekivali, a to je Maybeline Baby lips koji je prošli tjedan napokon i službeno stigao na hrvatsko tržište. Od 8. mjeseca ove godine Maybeline baby lips biti će dostupni u svim večim drogerijama po cijeni od 18.90 kn.

 
 
 

Chanel nam je predstavio svoju novu kolekciju za ljeto pod imenom Reflets D'Eté Chanel. Ova ljetna koelkcija s Chanelovim potpisom odiše predivnim ljetnim bojama i teksturama. Izgleda predivno, a boje su kao stvorene za ljeto. Kolekciju čine:
Sjajila Levres Scintillantes: Hello, Happy, Sunny, Sexy, Glaze (219 kn)
Rumenilo u kremi Cheeky (291 kn)
Lakovi za nokte: Eastern Light, Sweet Lilac, Pink Tonic, Tutti Frutti, Mirabella (194 kn)
Vodootporna olovka za oči: Ambre Dore (202 kn)
Illusion D'Ombre sjenila za oči u krem gel teksturi: Mirage, Utopia i New Moon (253 kn)
Maskare Inimitable Waterproof: Violet Touch i Oragne Touch (253 kn)

Još jedna ljetna kelekcija stiže nam i Este Lauder tvornice. Ova kolekcija pod nazivom Bronze Goddes prevladava brončanim nijansama idealnim za ljeto. Iz cijele kolekcije kao svoje favorite izdvojila bih paletu sjenila te kremasto rumenilo.
EL BRONZEE GODESS 14 EYESHADOW PALETTE: 567 kn
EL BRONZEE GODESS 14 PURE COLOR LIPSHINE 01: 222 kn
EL BRONZEE GODESS 14 PURE COLOR LIPSHINE 02: 222 kn
EL BRONZEE GODESS 14 BG SHIMMERING LIQUID BRONZER: 390 kn
EL BRONZEE GODESS 14 CREME BLUSH 01: 355 kn
EL BRONZEE GODESS 14 EAU FRAICHE: 628 kn

Prva Lancômeova njegujuća polutrajna maskara Cils Tint čak i najsvjetlije trepavice obavija intenzivnom crnom nijansom, pružajući im dubinsku njegu i 72-satnu postojanost boje.
Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je iznimno tekuća, poput guste i postojane tinte obogaćene sastojcima koji njeguju i jačaju trepavice.
Precizno oblikovana četkica s užim vrhom pruža najbolji mogući omjer između gustoće i definicije. Zbog jezinog malenog promjera nanošenje je jednostavno i precizno – trepavice se jednoliko obavijaju prozračnim slojem intenzivno crne boje visokog sjaja. Maskara ih istovremeno odvaja, produljuje i uvija – pogled je intenzivan i upečatljiv, a opet prirodan.
Cijena: 267 kn


Ove godine La Roche-Posay predstavlja visoku zaštitu od sunca u neprimjetnoj hranjivoj teksturi za optimalnu zaštitu: novo Anthelios suho hranjivo ulje SPF 30 pruža visoku, sveobuhvatnu i fotostabilnu UV zaštitu s pojačanom zaštitom od UVA zraka. Hranjiva i nevidljiva tekstura blagog mirisa pruža koži glatki izgled poput satena te je vodootporna. Anthelios XL suho hranjivo ulje dostupno je i u vrlo visokoj zaštiti SPF 50+ te su oba proizvoda prilagođena svim tipovima osjetljive kože.
Anthelios predstavlja jedinstvenu teksturu za zaštitu osjetljive kože tijela: hranjivo ulje omogućuje nevidljiv i nemastan završni sloj te njegova suha tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijeloga dana. Koža je glatka poput satena i nahranjena dok je završni sloj neprimjetan. Cijena: 200 ml, 156,70 kn

Lancôme, glavni inovator kozmetike protiv starenja u posljednjih 20 godina, u svojoj formuli koristi spoj najučinkovitijeg aktivnog sastojka koji donosi dugoročne rezultate vidljive u trenu. U borbi protiv opuštene kože, razvili su učinkovit proizvod za njegu kože koji je uključen u slavnu Rénergie liniju. Koristi jedinstvenu tehnologiju koja spaja aktivne sastojke i energijom osigurava čvrstoću.
Spajanjem užitka i učinkovitosti, izrazito zrnata i elastična tekstura u trenu se rastapa u dodiru s kožom i stvara svilenkasto gladak gornji sloj na površini. Ritualom Rénergie French lif vaša je koža tonirana te izgleda zaglađeno i učvršćeno, kao da je podignuta i ponovno ispunjena energijom. Volumen lica doima se iznova oblikovan, a linije lica podignute.
Kako bi svakoj ženi pružio blagodati suhe masaže, poput onih koje izvode stručni terapeuti, Lancôme je dizajnirao pribor jednostavan za uporabu s tehnikom koja se usvaja brzo i jednostavno. Nudi opijajuće iskustvo sa ciljanom učinkovitošću u kojoj svaka žena u udobnosti svoje vlastite kupaonice može uživati koliko god želi.
Disk Rénergie French Lift ženama omogućava učinkovito masiranje kože i pojedinih dijelova lica, pružajući blagodati nalik onima koje pruža masaža stručnjaka. Njegov ergonomski oblik nudi idealnu ravnotežu gipkosti i otpornosti, reproducirajući djelovanje koje imaju ruke terapeuta za ljepotu. Silikonska tekstura pojačana uklesanim V motivima s prednje strane diska, pomaže optimalnom zahvaćanju kože te time i učinkovitijoj stimulaciji donjih slojeva kože. Cijena: oko $155


Avon Instinct Forbbiden bogat je osvježavajućim ljetnim tonovima – limun u gornjim notama, sočno bobičasto voće u središnjim notama te baza s notama vanilije – pozivaju vas da ovog ljeta slijedite svoj instinkt i iskusite primamljivost zabranjenog voća. Popularni Avonov miris Avon Instinct dobio je svog nasljednika – Avon Instinct Forbidden EdP, osvježavajuću mirisnu kompoziciju iz cvjetno-voćne kategorije, idealne za ljeto. Cijena: 175 kn


Lancôme predstavlja inovativni hibridni proizvod: City Miracle CC Cream Complexion Beautifier Daily Defense SPF50/PA+++, bogatu formulu koja donosi kombinaciju optimalnog učinka make-upa i trajnu njegu kože u cilju postizanja savršenog tena i trajnih dobrobiti za kožu. Riječ je o vrhunskom proizvodu za njegu i uljepšavanje kože koji ispunjava potrebe moderne urbane žene. Dostupan je u tri nijanse koje osiguravaju svježinu i prirodnu blistavost bez obzira na boju tena. Ovo je prva CC krema koja je testirana u nekim od najzagađenijih gradova svijeta, poput Pariza, Šangaja i New Yorka. Većina korisnica pohvalila je njezinu iznimnu učinkovitost u borbi protiv štetnih utjecaja kojima smo svakodnevno izloženi i sprječavanju gubitka zdravog sjaja.

U nježnoj bočici novog Avonovog mirisa Little Pink Dress nalazi se svježi ružičasti miris kao stvoren za vruće ljetne dane. Osjećaj mladosti, vječne klasike i ženstvenosti budi se uz prelijepu kompoziciju nježnih latica jasmina, rozog božura i senzualnog mošusa.
Cijena za 50 ml: 99 kn

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe