8/16/2014

Balea Camomile hand & nail krema- RECENZIJA

 
 


Danas vam tipkam o jednoj od meni omiljenih krema za ruke. Ovu kremu koristim već jako dugo i pokazala mi se odličnim proizvodom, pa reko zašto vam nebi malo pisala o njoj s obzirom da je posljednjih nekoliko mjeseci u mojoj stalnoj postavi u njezi ruku.

Prvo nešto osnosvno o samom proizvodu. Ova kremica dolazi u količini od 125 ml, a cijena joj je
nekih 10-ak kn te ne pište u kojem ju je vremenskom roku od otvaranja potebno potrošiti no ima datum roka trajanja iz kojeg sam zaključila da bi se trebala potrošiti u roku od godinu dana nakon otvaranja. Možete ju kupiti samo u Dm prodavaonicama.

Što kaže Balea: Balzam za ruke i nokte s ekstraktom kamilice pruža vašim rukamaugodnu vlagu. Umiruje suhu kožu čineći je ponovno nježnom i njegovanom.. Sadrži pantenol koji hidratizira i regenerira kožu čineći je glatokm. Zahvaljujući laganoj teksturi lako se razmazuje i brzo upija.

Složila bi se sa većinom što tvrde za ovu kremu. Počnimo od ambalaže. Ambalaža ove kremice je odlična. Dolazi u tubici, a poklopac je dovoljno čvrst i možete bez problema istisnuti kremu iz tubice bez straha da će vam izaći previše proizvoda. Sama ambalaža je skroz korektna. Miriši jako nježno po kamilici i meni jako odgovara taj miris. Tekstura samog proizvoda je kremasta i lako se razmazuje. Što se upijanja tiče ja iz svog iskustva mogu reći da se upija poprilično brzo iako bi to moglo biti i još brže no nije toliko dugo da bi to uzela kao neku ogromnu zamjerku. A ono što mi se svidjelo je to što mi nije ostavljala masni trag na rukavma. Kao što sam vam već i prije pisala na blogu nevolim kreme koje ostavljaju masni trag na rukama i ne upe se ni pola sata nakon nanošenja. Ja ovu kremu koristim na dnevnoj bazi i super mi je, a ponekad je namažem i prije spavanja.


Ruke njeguje odlično i bolje no što sam očekivala. Najbolje o tome može posvjedočitti 'test' koji sam napravila sa njom tj izazov kojem sam ju izložila. Kada su mi po zimi ruke bile ispucane od hladnoće do te mjere da su me pekle i bile suhe ko brusni papir nanjela sam ovu kremu dva puta tijekom dana i obnovila mi je kožu ruku u roku keks. To me jako iznenadilo i od tada ju koristim na dnevnoj bazi. Čim osjetim da mi ruke trebaju malo njege namažem ju i stvarno ih jako ljepo 'sredi'. Jako mi je ljepo njegovala i kutikule noktiju koje su poslje nanošenja ove kreme izgledale super! Moja ocjena za ovu kremu je 5 jer mi je jedna od boljih krema koje sam isprobala u posljednjih godinu dana.

 
 
Kao zaključak mogu reći da je ovo jedna jako kvalitetna kremica koja me ugodno iznenadila. U ovih nekoliko mjeseci koje ju koristim nisam joj našla ijednu negativnu stranu iako kao mali gotovo zanemarimi minus navela bi sporo upijanje. Cijenovno je vrlo prihvatiljiva i to je također jednan veliki +. Bi li je preporučila? Da! Mislim da ste to mogli zaključiti iz ove recenzije,a ova tuba je već prazna te ćete ju gledati u novom empties postu. Nova je već u upotrebi. :)

Koji prozvod želite da recenziram sljedeći? Koju kremu bi vi preporučile?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Imala sam ovu kremu, ali onu mini koja je idealna za neseser. Uvijek mi smeta velika tuba krema, a s ovom sam se našla. Što po veličini, što po djelovanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja si planiram kupiti tu mini verziju jer je uvijek nosim sa sobom, a prevelika mi je ova za torbu :)

      Izbriši
  2. zvuči super krema :D
    Balea ima odlične stvari, a ne koštaju skoro ništa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da oni imaju odličnoh proizvoda u svom asortimanu, a pristupačna cijena je uvijek plus! :)

      Izbriši
  3. Solidna krema, iako meni mrvicu previše vodenasta... S Ureom mi je bolja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea Urea je sljedeća koju želim isprobati jer čini se odlična, a i kod tebe sam na blogu pročitala da ti se jako sviđa :)

      Izbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe