9/16/2014

Empties #2

 
 
Zadnjih dana slagala sam i ogranizirala svoje kozmetičke ladice/police te sam tako naišla na vrečicu s potrošenim proizvodima kojih nije bilo puno no htjela sam se riješiti što prije tih bočica dok sam slagala pa sam odmah odlučila napisati jedan nešto manji empties post sa tim proizvodima. Što se sve našlo u toj vrečici pogledajte u nastavku.


Dove silk dry deodorans- općenito volim Dove deodorante, nježni su prema koži i gotovo svi su vrlo ugodnog mirisa te (bar meni) ne ostavljaju tragove na odjeći iako nije navedeno da bi to (ne)trebali raditi.

Balea malina deodorans- jaako fino miriš i upravo zbog toga sam ga i kupila. Fino osvježava, miris se zadržava dugo. Nije mi iritirako kožu i sve u svemu mi je bio jako dobar. Inale jako volim Baleine deodoranse tako da ni ovaj put nije bio promašaj.

Nivea Invisible for black and white- ovo mi je već neznam koja bočica, jako jako ga lajkam. Osim što ispunjava svoj zadatak u tome da ne ostavlja tragove na odjeći isto tako i fini miriši. Svakako ga preporučam i namjeravam ga kupiti ponovo.

Balea fiji gel za tuširanje- kao što već vjerojatno znate jako volim egzotične mirise, a miri ovog gela za tuširanje je upravo takav. Egzotičan i osvježavajuć. Žao mi je samo što je limited edition. I da jako sam se iznenadila prilikom prvog korištenja kad sam istisnula malo glea na ruku vidjela sam da je on intenzivno tirkizne boje što mi se jako dopalo. :D


Iseree sensitive facial wipes- kupila sam ih na blef čisto zato što su mi trebale neke maramice za skidanje makeup-a, a u tom sam se trenu našla u lidlu pa reko zašto ne porbati nešto njihovo jer sam čula da su dosta dobre, a i blazinice ove marke su jedine blazinice koje koristim. Moram priznati da sam ostala ugodno iznenađena ovim vlažnim maramicama, jedna maramica je dosta velika i jako dobro skidaju šminku s lica. Miris im nije nešto, no izuzev toga ovo su stvarno super maramice.

Baley young krema za lice- ova mi je kremica bila dosta dobra, ljepo je hranila kožu lica, nije komedogena i brzo se upija. Mislim da je neću ponovo kupiti iz jednostavnog razloga što želim isprobati još krema i trenutno sam u procesu isprobavanja jedne čiju ćete recenziju imai prilike čitati.

Afrodita Young&Pure matirajuća krema za lice- iako je ovo samo tester ove kreme mene je krema jaako ugodno iznenadila pa čak i oduševila. Potrebna je izuzetno mala količina ove kreme za cijelo lice tako da mi je ovaj tester bio dostatan za 5-6 upotreba što je odlično. Krema isto tako oodlično matira lice i meni je moju masnu t-zonu držala matiranom dobra 2 sata, a s obzirom da se radi o kremi za lice to je stvarno odlično, a i super mi je hidratizirala kožu. Svakako preporučam svima sa masnom i mješovitom kožom!


Fa Gelee Royale- travel size gel za tuširanje koji sam dobila mislimu Dm-u prije nekog vremena i dugo mi je stajao među neotvorenim proizvodima pa reko idem ga isprobati. Super je, jako fino miriši, ljepo njeguje kožu i ne iritira ju. Općenito volim Fa gelove za tuširanje pa mi je i ovaj bio super.

Afrodita uljni odstranjivač laka- afroditini odstranjivači lakova su mi među dražima. Ovaj konkretno mi je bio jako dobar, nije mi isušivao nokte i ljepo i lako je s njime bilo odstraniti lak. Sve u svemu bio je dobar iako se nađe i boljih.

I eto to bi bilo to od mene za danas. Nije bilo puno potrošenih proizvoda u ovom empties postu no svejedno sam ga htjela natipkati. Do idućeg posta velika pusa :*

Što ste sve vi potrošili u zadnje vrijeme od proizvoda?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Upravo sam danas potrošila dezić i vlažne maramice a koliko vidim i gela za umivanje će biti još samo za večeras.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je gel za umivanje pri kraju tako da moram trk do drogerije, hvala Bogu pa blizu sebe imam i Bipu i Dm i Muller, a ni Kozmo nije ništa dalje :D

      Izbriši
  2. volim ovaj Nivea Black ˛& White, ali u roll-on verziji :D i super mi je :D
    vidim da dijelimo ljubam prema Balea LE proizvodima :D
    želja mi je isprobati Afroditin odstranjivač laka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo da u većini slučajeva obožavam njihove LE proizvode :)

      Izbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe