9/20/2014

(mini) New in #4

 


 Pozdrav dame!
 
U zadnje vrijeme (za čudo) nisam kupovala previše kozmetike bilo preparative ili dekorative (osim naravno nekih neophodnih stvarčica no njima sam se opskrbila puno prije). Razlog tomu je što sam stalno u nekoj žurbi i nikako da uhvatim malo vremena za neki kozmetički šoping ili vremena za sebe uopće i moji posjeti drogerijama bili su dosta rijeki. Stoga ovaj današnji new in je skroman, ali htjela sam vam pokazati neke sitnice koje sam kupila u posljednjih tjedan-dva u brzinskim posjetima Dm-u/Mulleru. :)
 
 
Syoss Oleo intense- jedan od men najdražih regeneratora za kosu, mogli ste čuti kako sam ga hvalila u mnogim postovima (među ostalim našao se i među mojim favoritima za mjesec kolovoz), a ovo mi je već neznam koja boca. Kada ga potrošim kpiti ću onaj novi s keratinom koji je Syoss nedavno izbacio. Cijena: 30-ak kn.
 
Palmolive Caipi Passion- miris mi se svidio na prvu, skroz me podsjeća na more, ljeto, sunce... Zato mi se na prvom mjestu i svidio i trenutno je u mojim zalihama gelova za tuširanje dok ne dođe na red nakon ovog kojeg trenutno isprobavam. Cijena: 10 kn.

 Balea Mango Mambo losion za tijelo- ponovo me osvojio miris. Mirši jako fino, ljetno egzotično i takve mirise inače jako volim. Još ga nisam isprobala no nadam se da će biti dobar. Cijena: 13 kn.


Neutrogena Visibly Clear oil free moisturizer- škicam ga već neko vrijeme, a sada je napokon došao u moje ruke. Tražila sam nešto sa oil-free formulom i mislim da će se mojoj koži svidjeti. Koristila sam ju već par puta i za sada se pokazala dosta dobrom. Cijena: 40 kn.

Balea losion za stopala- njegovu ćete recenziju uskoro čitati s obzirom da sam ga već naveliko isprobala tako da ću tamo tipkati nešto detaljnije o njemu. Miris mi se jako svidjeo i ima neki cooling efekt kada ga nanesete što mi je dost zanimljivo i zapravo nešto što je super za stopala. Cijena: 10 kn.


Essence eyeliner brush- kistića nikad dosta! Ovi Essencovi kosi kistići su mi super, kvalitetni su ja vrlo pristupačni. Koristim ih i za popunjavanje obrva sjenilom i nanošenje gel eyelinera ili neke preciznije nanošenje sjenila uz gornji rub trepavica.... Ma za puno toga i super je. Cijena: 14 kn.

Maybeline Colorama, 91- čim sam vidjela swatch na internetu znala sam da ga moram imati. Jedna preedivna roza nijansa, pomalo neobična. Nosila sam je dosta u zadnje vrijeme i jako mi se sviđa. Cijena: 20 kn

Maybeline Baby Lips, Peach Kiss- kada sam ga ja kupovala bili su u bipi sniženi na 16 kn no sada se svigdje daju naći na akcijama. Moram reći da je bilo tešto suzdržati se i ne pobacati sve ostale u košaricu no eto savladala sam se i zasad kupila (samo) jednog. Redovna cijena: 20 kn.

 I za kraj tu imamo Essence effecte nails velours powder. Sigurna sam da znate o čemu se radi no ako neznate to je jedan od onih ''prahova'' koji na vašim noktima ostavljaju onaj čupavi efekt krzna. Neznam kako bi to bolje objasnila. :D Ovaj su nažalost izbacili iz kolekcije tako da sam ga ja uhvatila na sniženju za svega 9.90 kn.

Eto ovo je sve što se našlo u mojoj košarici u poslijednje vrijeme. Nadam se da vam se post svidio i u komenarima mi napišite što ste si vi sve kupili u zadnje vrijeme.
P.S. Uskoro dolazi još jedan nekozmetički new in. :)

You Might Also Like

9 komentari

  1. Odgovori
    1. Trenutno sam u fazi isprobavanja, za sada ga lajkam :)

      Izbriši
  2. volim i sama Essence kistove :D
    zanimaju me recenzije Neutrogeninog proizvoda i Baleinog losiona za stopala, jer mi je moj Barfuss pri kraju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Recenziju Baleinog losiona za stopala već tipkam i biti će na blogu za par dana, a Neutrogeninu kremicu još isprobavam pa će ta recenzija doći malo kasnije :)

      Izbriši
  3. Sve korisno i mirišljavo! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Essence eyeliner brush je multifunkcionalna..moj favorit trenutno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno se slažem, ja ga koristim u jako puno svrha kod nanošenja make upa i super mi je! :)

      Izbriši
  5. Cool items.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe