9/07/2014

Mjesečni favoriti- kolovoz 2014.

 
 
Nažalost kolovoz je završio i ljeto je pri svom službenom kraju. Žao mi je što nije bilo ljepše vrijeme jer su ovo ljeto ulgavnom obilježili tmurni dani sa prolomima oblaka. No s obzirom da je kraj mjeseca odlučila sam tipkati vam mjesečne favorite za kolovoz. Nema ih pretjerano mnogo no ovo su proizvodi koje sam jako voljela ovaj mjesec.

Syoss Oleo intense regenerator- neznam više koje mi je ovo pakiranje ovog regeneratora stvarno je odličan! Kosu mi ostavlja predivno mekom i njegovanom i stvarno sam zadovoljna. Sada bi htjela isprobati onaj novi s keratinom koji su nedavno izbacili u ponudu, a o ovome planiram pisati recenziju s obzirom da bi htjela napisati nešto više o njemu.

Balea losion za tjelo s uljem badema- OVDJE sam vam nedavno detaljnije pisala o njemu. Ukratko jedan od meni najdražih losiona za tijelo ne samo prošlog mjeseca nego uvijek. Nadam se da će ga ponovo vratiti u prodaju jer mi je ovo pakiranje već polako pri kraju! :)

Balea mlijeko za kosu s aloe verom i mangom- čitala sam samo najbolje o ovom mlijeku za kosu zato sam ga i odlučila isprobati i mogu reći da sam ostala ugodno iznenađena. Neznam koliko štiti od topline no da nešto radi kosu- radi. Jednostavno ga nakon što mi kosa stoji jedno 15-ak minuta u ručniku nanesem na mork kosu (izbjegavam tijeme kose da mi se nebi brže mastila). Kosa mi se mnogo brže raščešljava i mnogo je mekša, a miris mu je predivan i žao mi je što se dulje ne zadržava na kosi.

Labelo lip butter vanilla & macadamia- koristim ga već neko vrijeme i slobodno mogu reći da mi je jedan od najdražih balzama za usne. Miris predivan, odlično njeguje, pakiranje je preslatko (iako nije pretjerano higijenski). Kao što možete vidjeti već je sav prljav jer išao je i po torbicama i nesseserima i ladicama. U svakom slučaju uvijek je tu njegdje pri ruci i najčešće ga koristim doma jer kada sam negdje vani sigurno neću s rukama ići 'kopati' po proizvodu.


Look by Bipa kist za rumenilo- obožavam ovaj kist od kad sam ga kupila, a evo ovaj se put napokon našao u postu o favoritima. Jako je mekan i  s njime je lako pokupiti dvoljno proizvoda. Nije ogroman i s njim je stvarno lako nanositi rumenila, a super je i za nanošenje bronzera. Također niti jedna dlaka mu još nije opala niti se boja isprala, a prala sam ga vjerujte mi jako puno puta.

Essence stay matt lip cream, 01 velvet rose- nemogu opisati koliko mi je žao što je essence izbacio ove lip creamove iz svoje kolekcije. Ovu sam nijansu ovaj mjesec najviše koristila i jako mi se sviđa kako izgleda na usnama. Predivna nježno roza matt nijansa koja dobro ide uz većinu lookova.

Look by Bipa lip liner, 9 bonbon- obožavam ovakve nijanse pogotovo ljeti i iako se ljeto baš nije pokazalo prethodni mjesec svejedno sam jako voljela ovu olovku. Predivna hot pink nijansa. Sama olovka je odlična, jako se lako nanosi, super je pigmentirana, tekstura čista petica! A cijeno joj je nekih 12-13 kn. :)

Catrice Defining Blush, 030 Love&Peach- ovo mi je jedno od najdražih Catriceovih rumenila koja ionako generalno obožavam. Predivna breskvasto-koraljna nijansa. Prošlog sam mjeseca monogo koristila ovo rumenilo i bilo je pretty-much jedino koje sam koristila prošli mjesec. Detaljniju recenziju pročitajte OVDJE.

Nadam se da djelite neke od favorita sa mnom, a svoje favorite za prošli mjesec slobodno napišite u komentarima biti će mi drago pročitati ih. Pozdrav cure i čitamo se i dalje! :)



You Might Also Like

18 komentari

  1. I meni su sjajilo i olovka odlični :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Catrice rumenila su mi favoriti iz drogerijskog ranga. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obozavam lip butter od labella . Kist za rumenilo vec duze vrijeme cekiram ali nikako da ga kupim xP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ga već nisi kupila svakako preporučam!

      Izbriši
  4. Meni su također rumenila od Catrica jedna od dražih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I love the colour of the lipgloss!

    OdgovoriIzbriši
  6. ja jako volim bipine kistice, najdrazi su mi, tako mekani i odlicni :) a catrice rumenila mislim da su jedna od najboljih rumenila drogerijskog ranga :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim Catrice rumenila i Essence mat lip cream mazalicu ali me Biping kist baš i nije oduševio :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neznam, meni je odličan, u kojem aspektu ti se nije svidio?

      Izbriši
  8. ovdje ima toliko stvari koje i sama volim, kao što su - Balea mlijeko za kosu, Look by Bipa kist, Catrice rumenila, Essence stay matt - ni meni nije jasno zašto su ih izbacili iz prodaje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je velika šteta što su ih izbacili iz prodaje, istina došli su oni koji bi ih mogli zamjeniti no još ih nisam probala pa nemogu uspoređivati.

      Izbriši
  9. Baleini proizvodi ove linije za kosu miriše divno i super su pa ću si kupiti i ovo mlijeko :)

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe