9/11/2014

Fashion new in #1


 
Helou ladies! Nadam se da mi uživate i da ljepo provodite ovaj dan. Ne tako davno čitali ste o mojem kozmetičkom new in-u koji redovito objavljujem kada se nakupi proizvoda (i kojeg ću naravno nastaviti objavljivati), a danas vam donosim nekozmetički new in. Točnije sve što sam nakupovala u zadnje vrijeme što nema veze sa kozmetikom tj nije kozmetika. Pa s obzirom da ima toga dosta predlažem da odmah krenemo na post


Dućan s kojim ću započeti post je Deichmann. U deichmann sam ušla s ciljem kupiti ''neke lagane tenisice za ljeto ili barem neke u kojima mi se noga neće kuhati''. Jesam li ih našla? Nego što! I bolje no što sam očekivala. Radi se o Nike Revolution 2 tenisicama. Totalno su lagane, noga fino diše u njima i jaako su udobne za hodanje, a to mi je također bilo dosta bitno kod odabira tenisica, a moram priznati i da me jako ljepa kombinacija boja također privukla. Njihova je cijena bila 370 kn. Ispričajte prljavi prednji dio već sam ih nosila mnogo puta prije slikanja za ovaj post.


Slijedeća stvar iz Deichmanna su ove predivne bež sandalice koje su mi se svidjele na prvu. Imaju neke kao 'kristalčiće/prelice' naprijed i kod pete i stvarno idu uz apsolutno sve. Njihova je cijena bila 129 kn.


I posljednja, ali nikako ne i manje važna stvar iz Deichanna jest ova torbica. Nju nosim doslovno cijelo ljeto i nema nikakvih oštećenja uopće. U svaki outfit mi se uklopila i stvarno nemam zamjerke. Izgleda malo ali iznutra je dosta prostrana i meni osobno idealna veličina dnevne torbice. Njezina cijena bila je 129 kn.


Prelazimo na idući dućan, a u pitanju je Lidl. Lidl svako tjedan dobi neke nove komade odjeće, ponekad su pun pogodak,a ponekad stvarno nema ničega posebno pa čak možemo reći i da su promašaj. Kako bilo u posljednje su vrijeme imali puno ovih pogodaka :D. Prva stvar tj stvari koje sam uzela jesu dvije pidžamice, jedna je nježno roza/breskvasta nijansa, a druga u mornarskom stilu. Obje su iznimno udobe i stvarno jako kvalitetne. Njihova je cijena bila između 40 i 60 kn.


Osim toga tu su se još našle i ova tamnoplava majica koja je stvarno jednostavna i jako udobna, te ove bijele hlače, jednostavno trebale su mi bijele hlače. :D Hlače su bile 70 kn, a majica 40-ak kn



Iz Kik dućana je naprosto nemoguće izaći bez ičega. Tako ja ni ovaj put nisam mogla odoljeti pa sam se morala počastiti sa par sitnica. Prva od njih je ovaj mali čiti ladičar. Super mi je sa neke sitnice tipa pincetu, mini ogledala i sl. Njegova je cijena bila 15 kn.



Ostak stvari je nakit koji uvijek obožavam pogledati kad sam u Kik-u jer se stvarno nađe zgodnih komada. Prve su tako ove šarene naušnice, meni su se jako svidjele za neke ljetne outfite koji su jednostavni pa ih one podignu. Bile su snižene na 4 kn, super ulov.:) Sljedeće sam također uzela naušnice, ovdje su 3 para u paketu, skroz jednostavne, također su bile snižene na 4 kn. Sljede nam dvije ogrlice. Ova sa torkutićima mi se odmah jako svidjela i na poslijetku sam je i kupila. Cijena joj je bila 18 kn. Ova druga ogrlica sa listom mi se isto jako svidjela jer je skroz jednostavna,a nemogu reći da me činjenica da je koštala samo 8 kn odbila.

Na poslijetku iz Kik-a imamo ovu traku za glavu. Jako ljepo izgleda kad se stavi samo morate biti pažljivi s obzirom da su ovi 'listići' dosta krhki pa na to obratite pažnju. Za sad ni jedan nije pukao pa se nadam da će tako i ostati. :)

 Kako dugo nisam bila u Offertissimi odlučila sam otići jedan dan s obzirom da mi je bila usput. Tamo sam uzela par stvarčica, a također kao i iz Kik-a uvijek i Offertissima izađem sa barem jednom kupljenom stvarčicom.

Uvijek volim zaviriti u onaj dio Offertissime sa svijećama, svjećnjacima, mirisima itd. I kako sam malo istraživala po tim policama sa svijećama vidjela sam ove u teglici. Imaju 4 različite vrste/mirisa, a ova od vanilije je jedina koja mi se svidjela. Miriši stvarno vanilijasto, slatko i nježno. Cijena joj je bila 10 kn. I zadnje stvarčice koje sam tamo kupila su ovi blokići- sticky notes. Super su mi za bilješke i često ih koristim. Ovi obojani su bili 3,50 kn, a ovaj bijeli/žućkasti 1,90 kn.



Posjetila sam i H&M, jedan od meni najdražih dućana te sam tamo ugrabila 2 stvari po odličnim cijenama. Kupila sam ovu haljinu koja mi se odmah jako dopala, a koštala je vjerovali ili ne samo 35 kn te ovaj preslatki top za također 35 kn. Mislim da su ove dvije stvari bile stvarno dobra kupovina, a H&M po meni uvijek ima odlična sniženja.


Usput mi je bio i Takko u kojeg sam na brzinu navratila i kupila dva para naušnica za manje od 10 kn! Trebale su mi neke ovako jednostavne, a ovi brkovi su mi se učinili simpatični. :D

Zadnji dućan u kojem sam bila je Sprotina. U Sportini sam bila prilikom svog odlaska u Roses Designer Outlet u Začretju. Planirala sam vam pisati post o svome odlasku tamo i kako je bilo no s obzirom da mi fotić nije radio kako treba nisam uspijela uhvatiti ni jednu sliku. Kada idući put idem obavezno vam tipkam post o tome. No vratimo se mi na Sportinu. Ovo mi je vjerojatno jedna od najdražih stvari koje sam kupila odavde. Radi se o predivnom bež kombinezonu na jedno rame. Predivno pada, materijal je prekrasan, a najbolje od svega bio je snižen sa 550 kn na 80 kn. Nisam mogla propustiti takvu priliku i odmah sam ga zgrabila. Definitivno jedan od boljih ulova u zadnje vrijeme. Nažalost nije mi cijeli stao u kadar i teško ga je poslikati ovako da vidite o čemu se radi pa ovdje možete vidjeti samo gorji dio.




Na tisku u Roses-u sam se počastila Graziom koja mi je ujedno i jedan od najdražih časopisa te sam uz nju dobila ovu predivnu Cruciani narukvicu i cappuccino od bijele čokolade i kokosa. I sve to za 9.90 kn? Yes please! :)

Evo drage moje nadam se da su vam se svidjeli moji nekozmetički ulovi. Ne zamjerite na mojoj improviziranoj podlozi za slikanje odjeće na vješalici. :) Ako imate kakva pitanja pitajte, ako imate prijedloga predložite i čitamo se i dalje!

Kako vam se sviđaju moji ulovi? Što ste ljepoga za sebe kupili u zadnje vrijeme?

You Might Also Like

5 komentari

  1. Nakit je sjajan! :)

    http://kutaksminke.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasne su mi Nike tenisice i Lidl pidžame posebno <3
    odličan shopping :D

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe