10/03/2014

Fashion report #2


 Ovaj i prethodni mjesec definitivno su bili u znaku mode, što kod nas, što van naših granica. Prošli su se mjesec održali New York, London, Milan i Paris Fashion Week zbog čega sam, moram priznati, bila jako sretna i pratila sam revije što preko tv-a, časopisa, weba i sl jer nisam mogla dočekati vidjeti što su nam to sve ljepo dizajneri pripremili pa makar i samo maštala o tim vrtoglavo skupim kreacijama. ;) Ostala sam ugodno iznenađena ovogodišnjim kolekcijama koje su doista raznovrsne i jako puno toga mi se svidjelo pa čak i kod nekih dizajnera od kojih obično ne očekujem previše no neki su zakazali. U nastavku ćete imati prilike vidjeti pregled meni najdražih kolekcija ovogodišnjih revija na već spomenutim eventima. Pored toga još jedna novost je i dolazak novog brenda na naše tržište. Radi se o njemačkom brendu Comma čiji se prvi i za sada jedini dućan kod nas nalazi u City Center One Westu na Jankomiru. Pogledala sam malo njihove kolekcije i moj prvi dojam je da mi se jako sviđaju. Prvom prilikom kada ću biti blizu CCO West svakako ću svratiti u njihov dućan jer me jako zanima. Za sve znatiželjne OVDJE kliknite kako bi vidjeli službenu Comma stranicu s njihovim kolekcijama. Sada vas ostavljam uz hrpu slika s ovogodišnjih Fashion Weekova. Uživajte!

 
 Andrew Gn



 
 
Balenciaga



 
 
Balmain
 



 
 
Mugler
 



 
Julien David
 


 
 
Chloe
 

 
 
Dolce & Gabanna
 


 
 
Christian Dior
 



 
 
Nina Ricci
 


 
 
Lucas Nascimento





Luisa Beccaria



 
 
Roberto Cavalli
 

 
 
Haider Ackermann
 

 
 
 Valentin Yudashkin
 




 
 
Elie Saab
 








 
 
 I to bi bilo to. Nadam se da vam nije bilo previše slika i da vam se post svidio. Što se tiče mojeg dojma vezanog uz ovogodišnje Fashion Weekove sve u svemu bilo je jako jako dobrih kolekcija, ali i onih koje su, bar po mom mišljenju, bile totalan promašaj. Paris Fashion Week me nekako najviše razočarao jer sam se nadala da će biti baš jako dobar ove godine pogotovo što se tiče nekih većih imena poput Chanela ili Galliana čije su mi kolekcije bile srednja žalost i baš se zbog toga nisu našli u ovom postu među mojim favoritima. Ove kreacije koje ste imali prilike ovdje gledati su mi se najviše svidjele, osim što mi se Elie Saabova kolekcija svidjela cijela i htjela sam ju cijelu ubaciti u post no post bi onda bio, ha recimo jako jako dug. :D
 
 
Kako vam se svidio post? Koja kolekcija vam se najviše dopala?
 


You Might Also Like

2 komentari

  1. 90% toga mi se sviđa od slikica i deff nešto što bih i sama obukla... sviđa mi se što ponovo pridodaju pažnju dugim haljinama i pencil suknjama jer ih osobno obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam baš izdvajila nešto što se meni sviđa i što bi ja osobno nosila, iako ima još puno predivnih kreacija koje su mi se svidjele i svakako ih nosila, a što se tiče pencil suknja i dugih haljina ti se svakako mogu složiti sa tobom jer ih ja obožavam :)

      Izbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe