1/25/2015

Mac Wishlist

 

 As you may know Mac finally opened their first store in Croatia, here in Zagreb. I was really happy when I found out that Mac cosmetics will finally be avalible in our country. Since that happened I decided to write down my Mac wishlist and share it with you.
 
Kao što već vjerojatno znate Mac je napokon otvorio svoju prvu prodavaonicu u Hrvatskoj, ovdje u Zagrebu. Moram priznati da sam bila jako sretna čim sam saznala da će Mac kozmetika napokon biti dostupna kod nas. S obzirom na to odlučila sam napisati svoju Mac wishlistu i podijeliti je s vama.
 


 Lipsticks- Angel, Ruby Woo

 
 
Paint pot- Painterly
 
 
Pro Longwear Concealer
 
Cremeblend blush- Ladyblush
 
Brushes- 168, 109, 217, 231
 
 
That would be it for my MAC wishlist for now. If you have any recommendations for some Mac products leave them in comments below. And also share with me what's on your Mac wishlist. :)
 
To bi bilo to od moje Mac wishliste za sada. Ako imate ikakve preporuke za neke Mac proizvode svakako ih ostavite u komentarima. I podjelite samnom što je na vašoj Mac wishlisti. :)
 
 
 
xoxo Lara

You Might Also Like

16 komentari

  1. ja sam jučer uspjela uloviti MSF Lightscapade (valjda jedini highlighter koji paše nama žućkastima bljedolikima, a da nije ili prežut ili prerozi :P ) i još su mi na wishlisti ruževi Heroine i Flat Out Fabulous, ali to će pričekati neke dane punijeg novčanika :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da Lightscape mi je stvarno predivan MSF, a što se ruževa tiče kod mene ih je još nekoliko završilo na wishlisti :D

      Izbriši
  2. I meni su većinom kistovi na wish listi :) Njih barem mogu imati čak i godinama. A što se kozmetike tiče, privlači me korektor, gingerly rumenilo, i ruževi: Sushi kiss,Myth i Velvet Teddy :) Pa, sad ćemo vidjeti kad ću nešto kupiti :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvrsna wish lista, kistići su divni, a ruževi su famozni skroz :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Divnu WL si složila. Mene iskreno ništa ne znači što je otvorena MAC trgovina u Zg, jer nisam iz Zg i rijetko me put tamo nanese :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ja živim Zagrebu tako da sam jako srenta što se upravo ovdje otvorila, ali isto tako se nadam da će možda otvoriti još negdje u Hrvatskoj svoj dućan da bude bilže i drugim curama koje nisu u zg-u. :)

      Izbriši
  5. lijepa lista, želim ti da si kupip sve navedeno,,
    dijelimo želju prema Ruby Woo :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Angel i Ruby woo <3 ali jako mi se svidjaju i drugi proizvode koje si izabrala, imam samo jedan MAC ruz i nisam ih jos dobro upoznala kao brend pa se nadam da cu sad ipak malo vise paznje i njima posvetiti :) sretno u nabavci ovih proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta dva ruža su mi totalni klasici što se Mac-a tiče, ja sam Mac promatrala i pratila njihove proizvode/kolekcije no nisam još isprobala ništa njhovo pa se jako veselim :)

      Izbriši
  7. Zanimljiva wish lista, mene već duže vrijeme privlače kistovi, morati ću ih kupit uskoro! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pro Longwear Concealer is really good ! .. on my wishlist is Lady Danger lipstick and I'd have to check out their liquid foundations...And yes, I'll visit Croatian MAC when finances will be good :P

    OdgovoriIzbriši
  9. Iskreno ne uzbuđujem se previše oko MAC kozmetike, jer mi je trenutno nedostižna (čitaj preskupa), ali recimo da bi si pronašla koji ruž, recimo Rebel ili koji lak za nokte :)
    Držim fige da barem polovica željenih proizvoda nađe svoje mjesto u tvom kozmetičkom kutku :)

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe