Beauty Sweeties- REVIEW

4/02/2015


I don't know have I mentioned this or no but couple weeks ago I had a little colaboration with company called Beauty Sweeties. It's basically a company that produces healthy and delicious candies and chocolates that contain koenzim Q10, collagen, vitamin E, aloe vera extract and so on. They sent me three differente candies to try out and since I am I sweets lover and this are healthier options I tought why not! :)
___________________________________________________________________________________________________

Neznam jesam li ovo prije spomenula ili ne no prije nekoliko tjedana sam sklopila suradnju sa tvrtkom Beauty Sweeties. To je kompanija koja se bavi proizvodnjom zdravih i vrlo ukusnih bombona i čokoladica koji sadrže koenzim Q10, kolagen, vitamin E, ekstrakt aloe vere itd. Poslali su mi tri različite vrste bombona da isprobam, a s obzirom da sam ljubitelj slatkoga, a su zdravije opcije mislim si zašto ne! :)


Chocolate pralines with pomegranate

Out of all three of this candies this pralines are hands down my fave. Guys, this thing is aamazing! Besides they are extra delicious and I literally finished entire bag in 1 hour, this pralines also contain coenzyme Q10, aloe vera and collagen. Ih you are not sure what to try first from Beauty Sweeties candies I recommand this amazing pralines.

Čokoladne praline sa šipkom

Od sve tri vrste ovih slatkiša koje sam isprobala ove praline su mi se najviše svidjele. Ljudi, ovo je nešto oodlično. Osim što su ekstra ukusne i doslovno sam dokrajčila cijelo pakiranje u sat vremena, sadrže i koenzim Q10, aloe veru te kolagen. Ako se premišljate što bi prvo isprobali od Beauty Sweeties slatkiša ove praline iskreno preporučam.



Gummy pomegranate hearts

This  hearts are delicious as well. Soft and sweet, but not to sweet. I just love them. Especially because I love gummy candies and this are soo delicios and contain vitamine E as well.

Gumena srca od šipka

Ova srca su također vrlo vrlo ukusna. Meka su i slatka, no ne preslatka. Jako ih volim. Pogotovo zato što obožavam gumene bombone, a ovi su i jako ukusni i sadrže vitamin E.


Grapefruit stars

As for last I've left this star which I liked the least. In fact I didin't liked them at all. Taste is super weird, they are to sweet and a bit bitter at the same time. Anyways I didn't liked them. In case you were wondering ther are vegan appropriate and contain coenzym Q10, aloe vera and biotin.

Grejp zvjezdice

Za kraj sam ostavila one koji su mi se najmanje svidjeli tj nisu mi se uopće svidjeli. Okus im je baš čudan. Slatke su, ali i gorke u isto vrijeme te na jeziku ostaje neki čudan osjećaj. U svakom slučaju nisu mi se svidjele. Ukoliko vas zanima pogodne su za vegetariance te sadrže koenzim Q10, aloeveru i botin.


Overall I can say I liked this candies. The only ones I didn't really like are grapefruit stars. Other two sweets are amazing and I honestly recommand them. I like this candies because they are amazing replacement for some less healthier options.

Sve u svemu mogu reći da su mi se ovi slatkiši svidjeli. Jedini koji mi se nisu svidjeli su zvjezdice od grejpa. Ostala dva slatkiša su stvarno odlična i iskreno ih preporučam. Sviđaju mi se ovi slatkiši jer su odlična zamjena nekim manje zdravijim opcijama.




Lara

You Might Also Like

4 komentari

  1. Divne slike. Zajednički nam ustupljeni proizvodi su gumeni bomboni od nara/maline i oni su mi vrh. Zvjezdice su mi se također najmanje svidjele zbog toga što su mi ispilingizirale jezik. :D Praline su isto odlične, ali ih ima jako malo u pakiranju. :) Odlična su poslastica!

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam gumene bombone i ove bi rado probala :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala sam gumene bombone od tog brenda i super su mi, podsjecaju na japanske slatkise koje sam prije isprobavala :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ih još isprobala, ali planiram. :)

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe