What's In My Bag (Backpack Edition)

9/11/2016


I don't know about you but I alwasy LOVED reading ''What's In My Bag'' blog posts and watching WIMB videos on youtube. I don't know what it is about those posts/videos that I love so much. I guess I am just way to curious haha. So for all of you that can relate to this problem of mine here is my ''What's In my Bag'' backpack edition. I bought my backpack in Nama and it was a little more than 300 kn in case you were wondering.
______________________________________________________________________________________________________________

Ne znam za vas, ali ja OBOŽAVAM čitati ,,Što je u mojoj torbi'' blog postove i gledati ŠJUMT videe na youtubeu. Neznam što me to toliko privlači u tim postovima/videima. Vjerojatno sam samo previše znatiželjna, haha. Pa evo, za sve vas koji se možete poistovjetiti sa ovim mojim ''problemom'' ovdje je moj ,,Što je u mojoj torbi'' blog post u ruksak verziji. Ruksak sam kupila u Nami i koštao je nešto više od 300 kn u slučaju da vas zanima.


First thing that's always in my backpack is my phone. It's pretty self explanatory I think. Weather I just want to kill some time waiting for something or listen to music on the way home I always need my little white companion. Of course to go with it I always have my earbuds as well. And since apps are eating battery like crazy here is also a phone charger.
______________________________________________________________________________________________________________

Prva stvar u mom ruksaku je mobitel. Mislim da to ne moram posebno objašnjavati. Bilo da samo želim ubiti vrijeme čekajući nešto ili pak slušati muziku na putu do doma, moj mali bijeli pratioc je uvijek tu. Naravno uz njega uvijek imam i slušalice. I s obzirom da aplikacije jedu bateriju ko lude ovdje je još i punjač.


Next thing is my agenda. I just need to have something to write some ideas or things I have to do down. It's not to big which is another perk because the one that I keep at home is way bigger and not as handy. In my backpack you can also find a wallet. Actually thinking about buying new, smaller one since this one is quite big and I also like smaller wallets lately.
______________________________________________________________________________________________________________

Sljedeća stvar je rokovnik. Jednostavno moram imati nešto u što ću moći zapisati neke ideje ili stvari koje moram napraviti. Nije prevelik što je pozitivna stvar jer je onaj kojeg držim doma puno veći i totalno nepraktičan. 
U mom ruksaku se još može naći i novčanik. Razmišljam kupiti novi, manji novčanik s obzirom da je ovaj dosta velik, a i u zadnje vrijeme mi se puno više sviđaju manji novčanici.


And last thing in backpack is a cosmetic bag filled with many stuff I usually need or might need during the day. It contains: mini deodorant, hand cream, lip balm, moisturizer, bobby pins, tooth floss, glasses wipe, twezzers, scissors, medicines, mirror, face wipes, tissues, touch screen pen and compede band aids. Usually, there are also products I am wearing on the lips that day so I can touch up, parfume, a little hair brush and feminine products. The hair tie is a little transparent thing you can see on some of this pictures and I carry it in front pocket son it's not in here.
______________________________________________________________________________________________________________

I posljednja stvar u ruksaku je kozmetička torbica koja je puna stvari koje mi trebaju ili bi mi mogle zatrebati tijekom dana. Ona sadrži: mali dezić, kremu za ruke, blazam za usne, kremu za lice, špangice, konac za zube, krpicu za naočale, pincetu, škare, lijekove, ogledalo, vlažne za lice, obične maramice, olovka za touch screen i compede flasteri. Obično su tu još i proizvodi koje nosim na usnama taj dan tako da mogu popraviti tijekom dana, parfem, mala četka za kosu i neki ženski proizvodi. Gumica za kosu je ova mala prozirna stvar koju možete vidjeti na nekim slikama i nosim je u prednjem džepu pa stoga nije u ovoj torbici.


Sometimes there is a umbrella as well as the water bottle that I always have but forgot to mention. That would be all for what's in my backpack. I like to keep it simple and semi-organized.

What's in your bag or backpack? Do you like reading this type of posts?
______________________________________________________________________________________________________________

Ponekad se tu nađe i kišobran i boca vode koju uvijek nosim no potpuno sam zaboravila spomenuti. To bi bilo to od onoga što se nalazi u mom ruksaku. Volim kada je sadržaj jednostavan i donekle organiziran.

Što je u vašoj torbi ili ruksaku? Volite li čitati ovakav tip postova?



Lara

You Might Also Like

11 komentari

  1. Interesting! You keep quite a lot in a small bag! I found today that my bag has a scarf and a pair of gloves in! Weirded or prepared or what? Lol. Loved reading this

    OdgovoriIzbriši
  2. Ciao :) volim ovakve postove :) izgleda da sve volimo njuškati po tuđim torbicama :) super mi je rusak, baš si tražim nešto slično ovom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post, vecina ovih stvarcica se nalazila i u mom rancu dok sam isla u skolu. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Također obožavam postove ovog tipa :P
    i da,imaš preedivan ruksak. ja sam svog iznosala ovo ljeto i trenutno ga više volim od svih torbi koje imam hihi

    OdgovoriIzbriši
  5. I love WIMB posts and vids too! Your backpack is adorable -- I love it and the whole mini backpack trend in general.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisi jedina koja voli čitati ovakve postove i gledati videe. Jednako volim zaviriti i u tuđe make up kutke i kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ruksak je presladak i u potpunosti te razumijem s ovom kozmetičkom torbicom. Ja sam dugo nosila "hitnu pomoć" u torbi, vrijeme je da pocnem opet. :D

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe