Beauty & Fashion New In: Zara, Orsay, YSL and More...

6/30/2017


Pozdrav svima! Danas za vas spremila jedan poveći new in post. New in-ovi su mi jedni od najdražih postova za pisati pa i čitati, a danas sam posebno uzbuđena pokazati vam što se u posljednjih par mjeseci sakupilo kod mene jer se našlo nekih doista divnih stvari koje osobito obožavam. Ovo će biti jedan modno-kozmetički miks jer, let's be real, puno je zanimljivije i zabavnije za čitati. Uživajte!


Odjeća

Veliku većinu odjeće koju ću vam ovdje pokazati mama mi je donijela iz Njemačke kao i nakit i cipele koje ću spomenuti nešto kasnije tako da iskreno ne znam koliko je što koštalo no ukoliko vas zanima pitajte me u komentarima  pa vam napišem.  Sve stvari koje mi je donijela su totalno po mom guštu  i obožavam ih sve do jedne. Teško mi je izdvojiti što mi se više sviđa. Našlo se tu doista svega od predivnog Orsay balonera (kakvog tražim već par godina), Zarinih prugastih hlača, divnih majica i haljina. Neću puno objašnjavati već odmah krenuti na slike da možete skupa sa mnom pasti oči. :D




Obuća

Za ove preslatke platforme, koje su usput budi rečeno i ekstra udobne, je također ''kriva'' mama. Jako su lagane i prozračne tako da su savršene za ove vruće ljetne mjesece.



Nakit

Došli smo i do nakita koji je, još jednom, totalno pogođen i po mom ukusu. Prstenje, lančić, narukvice i naušnice jako su minimalistini, a to je ono što volim kada je u pitanju nakit posebice zadnjih nekoliko mjeseci. Već vidim da ću ih se nanositi. Crvena kožna narukvica kupljena je u jednom dućančiću u Tkalči.


Kozmetika

Sakupilo se i ponešto kozmetičkih proizvoda kao i uvijek. Što se tiče dekorative u zadnje vrijeme se više koncentriram na to da potrošim ono što već imam nego na kupovanje novih stvari pa je to glavni razlog zašto je u ovom postu nema puno. Bilo kako bilo, nebi ja bila ja da nisam piknula bar nekoliko dekorativnih proizvoda pa su se tako tu našli Essence Lash Princess maskara, Essence lakovi u nijansama 35 engaged i 21 a whisper of spring (koji sam dobila na poklon), She perfect nudes lak u nijansi 020, Catrice Camouflage tekući korektor (klik za recenziju) i Essence Matt Matt Matt ruž u nijansi 02.



Još jedan poklon koji me prilično razveselio čine ova velika paleta sa 154 različitih sjenila i set kistova koje jedva čekam dobro isprobati i recenzirati.



Češki brend Mont Bleu koji se bavi izradom staklenih rašpica poslao mi je *set staklenih rašpica za nokte, *rašpu za stopala i *stakleni štapić za kutikule. Ove rašpice koristim već neko vrijeme i mogu vam reći da sam izuzetno zadovoljna. Ako vas zanima detaljnija recenzija slobodno mi napišite u komentarima jer imam stvarno dosta toga za reći o njima.



Naravno, ne možemo zaboraviti ni preparativne proizvode. U posljednje vrijeme kao novo otkriće u ovoj kategoriji istaknula bi Pyrus kreme za tijelo i ruke sa kojima. Trenutno sam još uvijek u procesu isprobavanja i sakupljanja dojmova no so far so good. Od preparata za njegu kose tu su Schauma šampon i regenerator od kokosa te Elseve Extraordinary Oil regenerator koji me posebno zainteresirao nakon što sam vidjela da sadrži sitne čestice shimmera. Za kraj  ovdje je još i nekoliko tesetera Vichyeve kreme.



To bi bilo sve od mene za danas. Kako vam se sviđa ovaj 'miješani' new in? Što ste vi posljednje kupili? 

*PR proizvod

You Might Also Like

7 komentari

  1. Divan new in! Jako me zanima recenzija palete i kistova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :) Recenzije sigurno dolaze čim ih dobro dobro isprobam :)

      Izbriši
  2. grudnjaci su bas po mom ukusu, ja ih imam takve, samo su moji koso rezani jer su mi ovakvi modeli preduboki. Preparativu lajkam jako :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nakit mi je super, fora grudnjaci, lijep baloner i prugaste hlače. Lakovi su definitivno u mojim bojama.

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe