Eucerin pH5 Duschol ulje za tuširanje - RECENZIJA

7/13/2017


Pozdrav svima! Za današnji post pripremila sam recenziju jednog ulja za tuširanje sa malim iznenađenjem za vas na kraju posta. U narednom periodu dolazi još puno zanimljivih recenzija nekih odličnih i nekih malo manje dobrih proizvoda čemu se jako veselim, a nadam se i vi. Moje mišljenje o Eucerinovom ulju za tuširanje pročitajte u nastavku.


Osnovno o proizvodu:
  • Cijena: 70 kn
  • Količina: 200 ml
  • Gdje kupiti: ljekarne
Što kaže Eucerin:

,,Eucerin pH5 ulje za tuširanje posebno je razvijeno s izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čestu upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži. Jedinstveni Eucerin pH sustav ravnoteže formuli pruža optimalnu pH vrijednost za zaštitu prirodnih obrambenih mehanizama kože i očuvanje njezine otpornosti.
Bogato prirodnim njegovitim uljima, ono ispunjava lipide ostavljajući kožu njegovanom i svilenkasto mekom i spriječavajući njezino isušivanje čak i nakon česte upotrebe. Ulje za tuširanje dostupno je u verzijama s blagim ili bez mirisa.’’

Moje mišljenje:

Eucerin pH5 ulje za tuširanje dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži kroz koju se može vidjeti sam proizvod. Rupa na čepu dovoljno je velika da se s njom bez problema vrlo lako može dozirati proizvod. Samo ulje je zlatnožute boje i vrlo blagog mirisa. Miris mi se u početku nije skroz svidio, ali kasnije kako je korištenje odmicalo potpuno sam se navikla i bio mi je, dapače, vrlo ugodan. Tekstura ulja je tekuća, malo je proizvoda dovoljno za jedno korištenje pa će tako jedna bočica potrajati dosta dugo. Meni je ovo ulje za tuširanje trajalo dulje od većine tuširalica koje sam do sada koristila. Samo ulje se ne pjeni gotovo uopće i vrlo se lako nanosi po mokroj koži. Osjećaj koji ostavlja je divan. Kožu jako lijepo nahrani i ostavlja ju divno mekom i hidratiziranom bez ikakvog masnog filma na koži. Puno mi je pomogao i kod nekih suših dijelova kože kao što su konkretno koljena i laktovi. Mislim da je (iako ga koristim tijekom cijele godine) zapravo idealna zimska tuširalica jer ipak su zimski mjeseci oni tijekom kojih naša koža traži svaki mogući izvor dodatne njege i zaštite. Nakon njega nemam potrebe za ikakvom dodatnom njegom u obliku krema/losiona za tijelo jer je koža stvarno dobro nahranjena. Također, nije mi izazvao nikakve alergijske reakcije.

Ovo ulje za tuširanje testirala sam u razdoblju od mjesec dana i za njega imam samo riječi hvale. Iako cjenovno spada u skuplje tuširalice koje sam koristila iskreno mislim da je doista vrijedno svake kune te bi ga posebice preporučila osobama sa suhom i vrlo suhom te osjetljivom kožom tijela jer mislim da bi im mogla uvelike pomoći u njezi kože. Definitivno spada među mojih top 5 najdražih tuširalica ikad. 

Sastojci:



*PR proizvod- za disclaimer o PR proizvodima posjetite stranicu 'copyright/disclaimer' u gornjem izborniku ove web stranice

You Might Also Like

2 komentari

  1. Probala sam ulje za tuširanje.. ne ovo nego druga marka.. i zadovoljna sam njime 😊

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe