Maybelline Lash Sensational maskara - RECENZIJA

7/17/2017


Kao i većina cura/žena dugo sam vremena bila u potrazi za idealnom maskarom. Uvjeti su bili da mora biti crna, da daje volumen trepavicama bez da ih slijepi i naravno da je postojana tijekom dana. To su karakteristike koje bi svakako morala sadržavati moja savršena maskara. Nakon nekolicine isprobanih od kojih su neke bile dobre, a neke totalno razočaranje, napokon mislim da sam pronašla svoju najdražu maskaru. Upravo o njoj ću vam danas pričati, a kako izgleda na mojim trepavicama možete vidjeti na kraju posta.


Osnovno o proizvodu:

  • Cijena: 70 kn
  • Količina: 9.5 ml
  •  Gdje kupiti: drogerije

Što kaže Maybelline:
,,Zašto će ti se ovo svidjeti
Jedinstvena četkica zakrivljena poput lepeze
6 vrsta dlačica

Unutarnje kraće dlačice četkice obavijaju i naglašavaju 100% trepavica
Vanjske duže dlačice četkice šire trepavice poput lepeze.

Za najbolji rezultat nanesi maskaru od korijena trepavica unutarnjim zakrivljenim dijelom četkice. Za efekt lepeze, zaokreni četkicu te nastavi do vrhova trepavica vanjskim zakrivljenim dijelom četkice nanoseći maskaru duljim dlačicama četkice.˝

Moje mišljenje:
Maybellije Lash Sensational maskara dolazi u nježnoružičastom pakiranju koje me na prvu privuklo, a oblik tubice je karakterističan za Maybellinove maskare. Dobivena količina je u dobrom omjeru sa cijenom. Četkica je gumena što osobno preferiram, a također je karakteristično za Maybelline maskare. Četkica se sastoji od niza kraćih i dužih "dlačica" te je udubljena na sredini. Pokupi dovoljno proizvoda, ali ne i previše što se kod nanošenja pokazalo jako dobrim. Sama formula maskare je odlična. Crna, dobre konzistencije i dugotrajna bez trušenja tijekom dana. Još mi je bolja kada koji dan odstoji kada je prvi puta otvorim. Nanošenje je jednostavno. Već sa prvim slojem maskare vidim promjenu u volumenu, duljini kao i boji trepavica. Trepavice su crne i produljene, ali ono (meni) još važnije dobile su na volumenu. Osim toga lijepo razdvaja trepavice, a to mi se jako sviđa jer uopće ne volim spider lashes i maskare koje daju takav izgled trepavicama. Sa niti jednom maskarom trepavice mi ne izgledaju tako dobro i svaki put se ponovo ugodno iznenadim. Ispunila je doista sva moja očekivanja. Iako imam osjetljive oči nije mi izazvala nikakve iritacije ili alergijske reakcije.

Sve u svemu mogu reći da se radi o odličnoj maskari koja je vrlo brzo dobila titulu moje omiljene. Definitivno najbolja drogerijska maskara koju sam isprobala do sada!  Toplo je mogu preporučiti pogotovo svima onima koji vole lijepo razdvojene i crne trepavica kao i ja. Ako vam se cijena čini prevelika znajte da je vrlo često možete ugrabiti na akcijama i sniženjima za nekakvih 50-ak kuna. Ako ste u potrazi za super kvalitetnom maskarom drogerijskog ranga svakako joj dajte priliku jer iskreno vjerujem da vas neće razočarati. 

Sastojci:
Aqua / Water / Eau, Propylene Glycol, Styrene / Acrylates / Ammonium Methacrylate Copolymer, Polyurethane-35, Cera Alba / Beeswax / Cire Dabeille, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, PEG-200 Glyceryl Stearate, Ethylenediamine / Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax / Cire de Carnauba, Stearic Acid, Palmitic Acid, Ethylene / VA Copolymer, Alcohol Denat., Paraffin, Aminomethyl Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Laureth Sulfate, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica. May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77007 / Ultramarines, CI 77891 / Titanium Dioxide, Mica, CI 75470 / Carmine, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 77742 / Manganese Violet, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide

(s lijeva na desno) bez maskare, jedan sloj, dva sloja



Jeste li probali ovu maskaru? Kakvi su vaši dojmovi?


You Might Also Like

2 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe