Jedna haljina, pet outfita

9/01/2017


Pozdrav svima! Današnji post donosim vam u suradnji sa online dućanom rosegal za koji ste već vjerojatno svi čuli. Pokazati ću vam kako jednu jednostavnu off the shoulder haljinu kombinirati na pet posve različitih načina. Ovakav tip posta nešto je novo na blogu s obzirom da ga nikada nisam pisala no moram priznati da sam doista uživala stvarajući kombinacije te da ozbiljno razmišljam o tome da uvedem nešto ovakvo za stalno na blog. Ispod svakog outfita ostaviti ću vam linkove na sve stvari koje se u njemu nalaze u slučaju da vas nešto bude zanimalo. Nadam se da će vas kombinacije bar malo inspirirati, a u komentarima mi napišite koji vam se outfit najviše svidio. 



KAVA SA PRIJATELJICAMA

Bucket torbe veliki su trend ove sezone pa sam znala da ih želim uklopiti u barem jedan outfit. Osim torbe sunčane naočale su obavezne kako bi zaštitili oči, a  monotoniju ubijaju ekstra udobne narančaste natikače i šarene naušnice. Jednostavan, a u isto vrijeme jako trendi outfit savršen za kavu/ručak sa prijateljicama.

Haljina- rosegal
Torba- Zara
Natikače- Stradivarius
Naušnice- Zara



GOŠĆA NA LJETNOM VJENČANJU

Ako ste pozvani na ljetno vjenčanje, a još uvijek nemate ideju što odjenuti evo jednog prijedloga. Svi znamo kako se plava i crvena boja odlično komplementiraju pa zašto ih ne spojiti. Cipele i sunčane su prilično neutralne no zato su tu crvena torba od brušene kože i preslatke naušnice.

Haljina- rosegal
Torba- Mango
Sandale- Stradivarius
Naočale- Mango
Naušnice- Zara


CHIC I U ŠKOLI

Iako većina nas za školu odjene prvu stvar koju uspije navući na sebe u 6-7 ujutro jer je realno prerano za išta, a kamo li za smišljanje slatkog outfita za školu, tu i tamo dođe nam da se malo sredimo bez obzira koji povod bio. Ova haljinica je super opcija za takve dane jer može odlično izgledati i na najobičnije tenisice. S obzriom da bi haljina mogla biti mrvicu preotvorena za školu kombinirajte je sa traper jaknom koja će outfitu dati još više karaktera, a ne možemo zaboraviti ni na ruksak jer ipak moramo negdje staviti knjige.

Haljina- rosegal
Torba- Zara
Tenisice- Rosegal
Jakna- Bershka



VEČERNJI IZLAZAK

Svi se uvijek trude izgledati što bolje za večernji izlazak bez obzira gdje išli. Često se doduše nađemo u škripcu kada pored ormara punog robe ''nemamo ništa za obući''. Rekla bi da u takvoj situaciji vrijedi ona- manje je više. Svega dvije-tri dobre stvari kao što su crne sandale na vezenje i zanimljiva torbica mogu transformirati do sada jednostavnu dnevnu haljinicu u odličnan izbor za večernji izlazak.

Haljina- rosegal
Torba- Zara
Cipele- Aldo
Naočale- Mango
Naušnice- Zara



CASUAL ŠETNJA GRADOM

Kao šećer na kraju ovog posta stavila sam meni osobno najdraži outfit od ove petorke. Udoban, prozračan i šaren kao stvoren je za ljeto. Jako mi se sviđa kombinacija svih ovih boja. Baš me vesele pogotovo na ovaj jako tmuran kišni dan kada pišem ovaj post (1.9. je, a vani kao da je sredina 10. mjeseca).

Haljina- rosegal
Torba- Zara
Natikače- Zara
Marama- Zara
Naušnice- Mohito 


Koji vam se outfit najviše sviđa?

xoxo,Lara


*ovaj post je sponzorirala stranica RoseGal.com

You Might Also Like

7 komentari

  1. Sve kombinacije su divne,ali ova druga mi je najbolja od svih!♥


    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan mi je ovakav tip posta :D Meni je nekako prvi look naj :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Haljina je baš lijepa, imam jednu sličnu, ovo ljeto sam je stvarno često nosila :) Najviše mi se svidja ovaj look s tenisicama :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvi,treći i zadnji look mi se najviše sviđaju, ali iz svakoga bih nešto izdvojila što mi se sviđa. Torbice su odlične i haljinica preslatka.

    OdgovoriIzbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe