Pyrus hranjiva krema za cijelu obitelj- RECENZIJA

9/23/2017


Pozdrav svima! U narednih nekoliko tjedana na blog stiže puno raznovrsnih recenzija čemu se jako veselim. Veselim se predstaviti vam odlične i neke malo manje dobre proizvode koje sam otkrila u posljednje vrijeme. Jedan od proizvoda koji bi svrstala među one odlične je i krema koju ću vam danas predstaviti ne tako poznatog hrvatskog brenda- Pyrus hranjiva krema za cijelu obitelj.


Osnovno o proizvodu:
  • Cijena: 50 kn
  • Količina: 200 ml
  • Gdje kupiti: Pyrus kataloška prodaja
Što kaže Pyrus:
„Krema bogatog hranjivog sastava namijenjena je za svakodnevnu njegu kože cijele obitelji. Nježna hidratantna formulacija posebno se preporučuje osobama suhe i osjetljive kože. Kožu njeguje, hrani, vraća vlažnost i sjaj, čini ju svilenkastom i prekrasnom.“

Moje mišljenje:
Ovaj proizvod sam koristila kao losion za tijelo (ne na licu iako se može koristiti i tako jer ipak je to jedna od onih univerzalnih krema) pa svoje mišljenje nekako pišem u skladu s time. Krema dolazi u okruglom plastičnom pakiranju, a sam proizvod ispod poklopca je prekriven i zaštitnom folijom. Krema je bijele boje, vrlo blagog i ugodnog mirisa i dosta guste teksture. Bar gušće od krema/losiona koje inače koristim. Bez obzira na gustoću vrlo se lagano razmazuje pa po tom pitanju nisam imala nikakvih problema. Upija se vrlo brzo i jako je lagana na koži. Kožu ostavlja jako lijepo nahranjenom bez masnog filma, a to je ono što mi se kod ove kreme ujedno najviše i svidjelo. Činjenica da je vrlo lagana, a istovremeno i jako hranjiva. Na pakiranju je navedeno kako u sastavu sadrži bademovo ulje i vitamin E koji tu svakako ne odmažu. Koristim je gotovo svakodnevno već nekoliko tjedana i moja je koža po svemu sudeći jako voli. Ova krema mi nije izazvala nikakve iritacije ni alergijske reakcije. Još jedna stvar koju mi je zapravo jako drago spomenuti je da je Pyrus hrvatska tvrtka, a ova krema hrvatski proizvod. Po meni, još jedan razlog više da ju kupite i isprobate. Bila sam ugodno iznenađena kada sam vidjela oznaku hrvatskog proizvoda na njoj moram priznati.

Složila bi se sa svime što brend kaže za ovu svoju kremu odnosno onime što ovaj proizvod obećava. Omjer cijene, količine i kvalitete je odličan. Mogu je iskreno preporučiti pa čak i onima sa vrlo suhom kožom tijela, a činjenica da se radi o hrvatskom proizvodu samo je još jedan plus ovom odličnom proizvodu.




Sastojci:



Jeste li čuli za Pyrus proizvode? 

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe