KOZMETIČKA KUPOVINA #10: Dm, Notino, Lidl, Muller

2/16/2021


Kako u zadnjih godinu dana vlada čudno ozračje kroz cijeli taj period uopće nisam kupovala previše kozmetike jer osim najosnovnijih stvari nije bilo puno poante u kupovanju i testiranju raznoraznih čudesa. Sada sam se nekako ponovo zaželjela novih kozmetičkih stvarčica i odlučila da je vrijeme počastiti se sa nekoliko sitnica. Ovaj put sam svoju kozmetičku kupovinu obavila u Dm-u, Lidlu te na Notinu i iako nisam pretjerivala sa količinom stvari radi se o pažljivo izabranim proizvodima.


Krećemo sa prvom narudžbom koja mi je stigla, a to je narudžba sa Notina. Kako do kraja mjeseca imaju 10% popusta na ukupnu narudžbu i besplatnu poštarinu iskoristila sam to za nekoliko sitnica. Prvo sam uzela dvije Avonove Planet spa maske za lice i to Korean Charcoal Cleanse & Refine (15,69 kn) i Havenly Hydration (21,90 kn). Zatim, također za njegu lica, Clean & Clear blackhead clearing cleanser (24,10 kn) koji sada kupujem po prvi put i jako me zanima kakav će učinak imati na kožu. Kako mi je moj voljeni Essence all about matt puder u kamenu pri kraju odlučila sam malo promijeniti ono što koristim za fiksiranje podloge i prebaciti se na Catrice 5u1 setting powder (33,99 kn) koji mi djeluje kao odličan izbor. Zadnja stvar sa Notina je Magnum uvijač za trepavice (22,15 kn). Ne sjećam se kada sam zadnji put imala i koristila uvijač tako da mi je bio potreban i vjerujem da ću ga itekako koristiti. 


Sada prelazimo na narudžbu sa Dm web shopa. Kozmetičke maramice su neizbježan dio moje skincare rutine. Ovaj put sam uzela ebelin reciklirane dvoslojne kozmetičke maramice (9,90 kn) iako moram priznati da inače uvijek uzimam troslojne jer naprosto bolje upijaju no i ove će itekako poslužiti. Kao što ćete vidjeti u nastavku posta u zadnje vrijeme sam mrvicu pretjerala sa kupovinom maski za kosu pa sam osim onih iz Lidla uzela i Balea Professional Oil repair masku za kosu (24,90 kn) koju jedva čekam isprobati. Adria spa ulje ricinusa (21,90 kn) sam uzela kao zamjenu za Kemigovo ricinusovo ulje koje obično koristim za njegu kose/vlasišta. Ebelin već godinama ima sprej za brzinsko čišćenje kistova (19,90 kn) koji za divno čudo nikada nisam kupila, a s obzirom da mi se često dogodi da mi je neki kist prljav baš onda kada mi treba činio mi se kao praktično rješenje za takve situacije. Balea Sense of Magic piling za tuširanje (9,90 kn) me privukao svojim preslatkim pakiranjem no moram priznati da je miris još bolji. Naravno, ne bi ja bila ja da nisam uzela i nešto dekorativne kozmetike. Essence shine shine shine wet look prozirno sjajilo (16,90 kn) imam na usnama dok vam ovo tipkam i moram reći da sam se oduševila koliko je ugodno, nije ljepljivo i stvarno jako lijepo izgleda. Trend it up olovku za usne u nijansi 423 (6,90 kn) sam uhvatila na akciji jer izlazi iz asortimana. Nijansa mi se na prvu jako dopala. 


Ili je Lidl počeo izbacivati sve bolje i bolje kozmetičke proizvode ili se radi o skrivenim draguljima koje sam tek sada počela primjećivati. Cien masku za kosu od makadamije volim i koristim već jako dugo, a sada sam osim nje uzela i onu sa keratinom za koju vjerujem da će biti jednako dobra. Ako ste ih i vi prije koristili možda se sjećate da su dolazile u tubicama no sada dolaze u novoj ambalaži u ovakvim kutijicama po 300 ml (prije su dolazile u pakiranjima od 200 ml) te im je cijena mrvicu porasla sa 13 na 15 kn. Mislim da se svakako i dalje itekako isplate. Osim maski za kosu otkriće mi je i njihov Cien odstranjivač laka za nokte (oko 15 kn) koji mi je pored Aveo odstranjivača iz Mullera jako brzo postao omiljeni. I jedna sitnica koju doista nisam planirala kupovati no jako me ugodno iznenadio mirisom jest Suddenly Diamonds parfem (35 kn).

U Mulleru sam kupila samo CV cadea  vera pjenu za umivanje (oko 16 kn) koju sam prije nekoliko godina stalno koristila, a i sada mi je među najdražim umivalicama.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Morat ću ove tvoje Lidl favorite isprobati! 😍 Obožavam kupovati kod njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno ih toplo preporučam, javi dojmove kada isprobaš :)

      Izbriši

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe