KOZMETIČKA KUPOVINA #13: DM

10/19/2022


Neki dan mi je sa Dm web shopa stigla narudžba sa hrpetinom manje ili više zanimljivih stvarčica pa sam brže-bolje sve fotografirala kako bih mogla natipkati ovaj post. Zaželjela sam se pisanja o kozmetičkim kupovinama jer ih na blogu nije bilo već dugo, a sada je savršena prilika da ispravimo tu nepravdu.


Počinjemo sa Balea kremicom za stopala koja mi se učinila zanimljiva zbog toga što sadrži voćne kiseline koje su inače poznate kao odličan sastojak za obnavljanje kože Nacomi Niacinamide 15% serum sam uzela nakon što sam potrošila Afroditin serum koji sam do tada isprobavala. Osim njega imaju ih još nekoliko različitih u ponudi, a obzirom da se radi o all-natural jako me zanima kako će mi se svidjeti kao prvi takav serum kojeg koristim. Balea masku za kosu sa vanilijom i bademovim uljem sam nakon puno nećkanja napokon kupila pa nakon detaljnog testiranja planiram napisati recenziju. O Mixa hyalurogel kremi za lice ne moram puno govoriti. Znate koliko je volim i koliko se često pojavljuje na blogu, a detaljno sam pisala o njoj OVDJE


Nakon što sam potrošila jednu maskaru o kojoj ćete uskoro moći ćuti nešto više, a koja mi se nije svidjela trebala mi je neka za koju sam koliko-toliko mogla pretpostaviti da bi mi mogla odgovarati. Odluka je pala na dobar stari klasik - Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect maskaru koja je u principu nadograđena verzija originalne svima poznate klasične verzije. Mixa Optimal Tolarance dvofazno sredstvo za skidanje šminke također ima poveznicu sa ranije spomenutom maskarom koja mi se nije svidjela, a uzela sam ga kako bih tu maskaru (koja je vodootporna i prilično tvrdokorna) moga lakše ukloniti s trepavica. Essence Hello Good Stuff! Pore Minimizing serum za lice sam uzela isto kao i Nacomi serum nakon potrošenog Afroditinog jer više nisam imala niti jedan serum za lice među zalihama proizvoda. Koristim ga otkad mi je stigao i jedva čekam napisati detaljniju recenziju. 


Još jedan proizvod za njegu stopala koji sam morala uzeti nakon što sam po internetu pročitala mnoge pohvale za njega je Balea Urea kupka za stopala. Isprobala sam je na dan kada mi je stigla i zasad mi se sviđa kako djeluje, ali neću ništa govoriti prerano. Borotalco Active dezodorans nije nikakvo iznenađenje kod mene, obožavam ga unazad nekoliko godina i ne mogu ga dovoljno nahvaliti iako za ovaj hladniji period godine koji nam dolazi razmišljam preći na neki drugi miris koji imaju u ponudi obzirom da je ovaj vrlo svjež pa bih rekla da je pogodniji za toplije dane. Balea roza pjena za umivanje je također proizvod o kojemu stalno pričam. Ne znam koliko sam ovih bočica već potrošila jer izvrsno odgovara mojoj koži. Essence pedicure helpers separatori za prste su jedini dio ove kupovine za koji mogu reći da je potpuni promašaj. Preveliki su mi, a pored toga niti ne znam zašto sam smatrala da su mi potrebni kad već godinama pedikuru doma odradim sasvim solidno bez njih. 


Nastavljamo u smjeru urednih i njegovanih stopala, Balea dvostrana rašpica za stopala mi se učinila kao odličan dodatak za kućnu pedikuru. Na drugoj strani koju ne vidite na fotografiji je klasičan crni brus dio. Balea flasteri za žuljeve su odlična stvar koju je super imati u torbici pogotovo ako nosite problematičnije/neudobnije cipele, a kupila sam ih na preporuku prijateljice. Prije njih sam kupovala Hansaplast flastere koji izgledaju identično no razlikuju se od Baleinih u cijeni koja im je duplo veća. Oni su mi bili odlični, ali sam baš željela isprobati Baleine jer su toliko hvaljeni da ih u rijetko kojem Dm-u ostane, rasprodaju se rekordno brzo u što sam se i sama uvjerila jer ih uživo nisam uspjela pronaći u niti jednom od 5 Dm-a u kojima sam ih tražila već sam ih uspjela kupiti tek preko web shopa. Essence Brighten Up! Banana Powder puder za setiranje je zaludio društvene mreže u vrlo kratkom roku pa sam ga iz puke znatiželje i ja htjela isprobati. 


Dontodent tablete za čišćenje aparatića za zube koristim za čišćenje retainera kojeg nosim svaku večer. Njima sam jako zadovoljna. Eveline Maximum Nails growth lak za nokte sam koristila nekad davno prije 10ak godina, a ono što me natjeralo da ga ponovo kupim je to što mi je trebalo nešto za jačanje noktiju, ali sam se uz to sjetila kako krasno izgleda na noktima. Nježne mliječno roze boje je, a točno takvu nijansu laka ne uspijevam pronaći nigdje već jako dugo. 


Za kraj je tu nekoliko sitnica koje sam dobila uz narudžbu. koje nisam očekivala. Poslali su mi dva testera kremica, jedan Ziaja Argan oil kreme za suhu kožu i jedan Nikel +C +E vitamin kreme te kupone za popust na About You-u. Ne znam kakvo je pravilo uz koje narudžbe šalju testere, a uz koje ne, ali mogu vam reći da je ova narudžba prelazila 500 kn pa je možda u tome štos. 

Posljednjih nekoliko blog postova o mojim kozmetičkim kupovinama koje bi vas mogle zanimati:

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe