ESSENCE BYE BYE PANDA EYES MASKARA - RECENZIJA

6/03/2022


Vjerujem da ste već svi čuli za ovi maskaru koja je u posljednjih godinu dana (ako ne i duže) poprilično hvaljena. Essence se odlučio uhvatiti u koštac sa jednim od najvećih problema sa maskarama- preslikavanjem. Tako su izbacili svoju (sada više ne tako) novu Bye Bye Panda Eyes maskaru. Koliko su uspješni bili u zadatku rješavanja ovog problema vidjet ćemo u nastavku.


Osnovno o proizvodu:
  • Cijena: 29,90 kn
  • Količina: 16 ml
  • Gdje kupiti: Dm fizičke trgovine i web shop, Muller, Bipa, Pink Panda
Essence Bye Bye panda eyes maskara dolazi u plastičnoj crnoj ambalaži zaobljenih rubova. Radi se o identičnoj ambalaži kakvu imaju Essencove I need a miracle! i Another volume mascara...just better! maskare iz iste linije. Sve tri imaju različitu namjenu, a Bye Bye panda eyes bi konkretno trebala biti smudge-proof maskara odnosno maskara koja je otporna na preslikavanje i razmazivanje što je dobro poznat problem svima nama sa masnim kapcima. Za početak, maskara nema neki specfičan miris, rekla bih da je to klasičan miris maskare. Četkica joj nije gumena odnosno silikonska kao što se da primijetiti na fotografijama te je meni osobno prevelika. Mana ovakvih četkica je to što je gotovo nemoguće izbjeći prljanje kapaka i područja oko očiju prilikom nanošenja maskare pogotovo ukoliko imate manje oči. Upravo to mi se događalo prilikom svakog nanošenja bez iznimke, koliko god pazila. Isti problem sa prljanjem kapaka kod nanošenja sam imala i sa I need a miracle! maskarom iz iste linije koja ima gotovo identičnu četkicu. Maskara je crne boje, no meni osobno nije dovoljno crna. Trepavicama daje boju, ali vrlo blagu pa one izgledaju jako prirodno. Maskara lijepo razdvaja trepavice, nije mi ih nimalo sljepila, ne gruda se i lijepo ih uvija, ali mi nije dala dovoljno volumena. Mislim da ovo podosta ovisi o tome što preferirate kada je riječ o maskarama. Ako ste kao ja i volite naglašenije, crne trepavice sa puno volumena ova maskara vam se vrlo vjerojatno neće svidjeti. Ako ste netko tko voli blago naglasiti trepavice te želite da one izgledaju jako prirodno i maskaru koja vam se neće preslikavati ova maskara je pun pogodak za vas. Meni nažalost ni nakon 2-3 sloja nije dala željeni efekt koji volim vidjeti kod maskare nego su mi trepavice i dalje izgledale nedovoljno naglašene za moj ukus. Ono što moram pohvaliti je da se doista nije preslikavala i da je crnih točkica ispod očiju na kraju dana bilo jako jako malo pa je to jedan veliki plus. Nisam imala problema sa skidanjem, bez problema se skida micelarnom vodom ili uljnim odstranjivačima šminke. Imam jako osjetljive oči, ali mi ih nije nimalo iritirala. 

Ja sam netko tko maskaru nosi gotovo pa svaki dan i volim da mi ona lijepo istakne oči. Volim lijepo razdvojene, voluminozne i crne trepavice. Od troje navedenog sa ovom maskarom sam dobila samo prvo- lijepo razdvojene trepavice. Mislim da bi se Essence Bye Bye panda eyes maskara mogla svidjeti osobama koje vole vrlo prirodan izgled trepavica i lijepo razdvojene trepavice bez nekog wow volumena i jakog naglašavanja. Ispunila je svoje obećanje u pogledu smudge-proof dijela jer se doista ne preslikava, a i crnih točkica ispod očiju na kraju dana također bude minimalno što je za svaku pohvalu no osobno je ne bih ponovno kupila zbog gore navedenih razloga.  

Sastav:

AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SYNTHETIC BEESWAX, BUTYLENE GLYCOL, POLYURETHANE-35, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, KAOLIN, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPROPANEDIOL, POLYESTER-4, CAPRYLYL GLYCOL, PHENYLPROPANOL, SODIUM NITRATE, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES)

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe