Braun Hello Face Goodbye Hair mini epilator za lice [RECENZIJA]

7/15/2024


Mogućnosti kada je u pitanju uklanjanje dlačica s lica su mnogobrojne, a epilator se uvjerljivo čini kao najjednostavnija i najpraktičnija. S toga sam se i ja upustila u avanturu isprobavanja upravo tog načina. Nakon dugo mjerkanja, istraživanja i vaganja kupiti ili ne kupiti pala je odluka o kupnji Braun Hello Face Goodbye Hair mini epilatora za lice.


Osnovno o proizvodu:

Braun Hello Face Goodbye Hair mini epilator za lice dolazi u čvrstom kartonskom pakiranju crno-roze kombinacije boja. kada otvorite kutiju, dočekat će vas mali bijeli uređaj sačinjen od čvrste plastike. Napomena: nikako nemojte zaboraviti otvoriti i donji dio kutije/ambalaže jer se u njemu nalazi mali bijeli kistić koji služi čišćenju glave i oštrica epilatora nakon korištenja. Uz uređaj dolazi uključena 1 AA baterija te je to ujedno način na koji se epilator pokreće. Nije punjiv na struju već radi na baterije. Započet ćemo sa pozitivnim stranama ovog epilatora te postepeno krenuti na one ne tako dobre. Epilator je malen i vrlo praktičan. Stane u gotovo svaku torbicu, praktičan je za putovanja, ne zauzima puno prostora. Materijali od kojih je načinjen djeluju čvrsto i pouzdano. Pali se na način da ga blago odvrnete udesno. Paljenjem se pali i maleno svjetlo/lampica koja služi za bolje uočavanje dlačica prilikom depiliranja koja je doista vrlo praktičan dodatak epilatoru. Svoj posao odrađuje odlično. Dlačice uklanja bezbolno, brzo, može se koristiti na svim dijelovima lica, nije jako glasan i nije mi izazivao dodatne iritacije na koži. Koža je nakon korištenja doista vrlo glatka i sa te strane nemam nikakvih primjedbi jer mislim da svoju zadaću odrađuje odlično. Glavu epilatora je vrlo lako skinuti i očistiti sa četkicom koja dolazi u pakiranju te vratiti. Taj dio prolazi bez ikakvih problema.
A sad što se tiče negativnih strana. Na tržištu (ni našem ni inozemnom) ne postoji zamjenska glava odnosno oštrice za ovaj epilator. Čini se kako Braun kao proizvođač navedeno uopće nije predvidio i priznajem kako ni sama nisam razmišljala o bitnosti toga prilikom kupovine. No kada oštrice otupe nakon nekog vremena ili ako se glava epilatora na bilo koji način pokvari, uništi ili pukne, ne postoji niti jedan način kako je zamijeniti osim kupnjom novog proizvoda. To smatram suludim. A i rastrošnim. Radi se o proizvodu koji nije baš tako jeftin za jedan mini epilator i o svjetski poznatom brendu čiji su proizvodi poznato po svojoj kvaliteti pa sam očekivala da će predvidjeti potrebu za stavljanjem zamjenske glave i oštrica na tržište. Mislim da će se svatko složiti samnom kada kažem da nema nikakvog smisla kupovati potpuno novi epilator svaki put kad oštrice otupe. Što u tom slučaju sa ''starim'' aparatom koji i dalje radi potpuno normalno? Koristim ga tek nekoliko mjeseci pa oštrice još uvijek dobro odrađuju posao no pitam se što će biti kada otupe. Još jedan veliki minus jest do da se prilikom isključivanja epilatora (odvrtanjem u lijevu stranu) vrlo često događa da se aparat rastvori. Konkretno, otvori se donji dio epilatora i odvoji od pretinca u kojem se nalazi baterija pa je potrebno ponovno zatvoriti epilator. Iako se radi o sekundi posla da se ponovno zatvori mislim da se takve stvari svejedno ne bi trebale događati.

Vjerujem da će mnoge interesirati i situacija sa dlačicama nakon nekog vremena korištenja epilatora. Konkretnije - pitanje jesu li dlačice jače, čvršće, tamnije...itd. Moram priznati da nisam primijetila da su mi dlačice išta tamnije, jače ili čvršće nego ranije. Rastu istim intenzitetom, iste su čvrstoće i boje, no vjerujem kako na to mogu utjecati brojni faktori kao što je, primjerice, genetika.

U konačnici, Braun Hello Face Goodbye Hair mini epilator za lice odlično obavlja zadaću kojoj je namijenjen, no pored toga ima i određene minuse koje sam navela ranije. Smatram da je veliki minus i veliki propust proizvođača što nije predvidio mogućnost kupovanja zamjenske glave i oštrica za epilator. Da ta mogućnost postoji od mene bi imao daleko veću ocjenu. 

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe