LA CROA HRANJIVO ULJE ZA KOSU [RECENZIJA]

7/08/2024


Nakon gotovo tri potrošene bočice i ovo ulje je došlo na red za svojih 5 minuta slave na blogu. Njega kose je nešto u čemu istinski uživam, a proizvodi za kosu kategorija koju neprestance istražujem i u kojoj stalno isprobavam nešto novo. U tome istinski uživam. Moja kosa je vrlo dugačka, tankih vlasi i niske poroznosti, ukoliko nekome bude presudna informacija, no danas pričamo o poprilično univerzalnom proizvodu za koji smatram kako se vrlo lako može uklopiti u svačiju rutinu njege kose.

Osnovno o proizvodu:
  • cijena: 4,90 € (na dan 08.07.2024.)
  • količina: 20 ml
  • gdje kupiti: Dm prodavaonice i internetska trgovina, La Croa internetska trgovina, Bipa
La Croa hranjivo ulje za kosu dolazi u maloj, zatamnjenoj staklenoj bočici. Iako će vam se na prvu možda učiniti kako se radi o vrlo malenoj količini proizvoda, vjerujte mi, ta mala bočica traje čitavu vječnost. Ulje se lako dozira pomoću stopera na otvoru bočice zbog kojega ulje izlazi kap po kap. Obogaćeno je uljem makadamije, argana, lana, mrkve i vitaminom E. Može se nanositi na vlažnu kosu ili pak suhu, a ja ga nanosim uvijek nakon feniranja na suhu kosu. Količina koju je potrebno nanijeti ovisi o dužini i gustoći vaše kose. Ja na svoju vrlo dugu, no tanku kosu nanosim otprilike 5 kapi ulja. Nanosim ga na način da željenu količinu nakapam u dlan, malo protrljam među dlanovima te ravnomjerno nanesem na kosu izbjegavajući tjeme (držim se više donjeg dijela kose). Ulje miriše prekrasno, pomalo slatko, toplo, no miris mu je decentan i nenapadan. Vrlo se lijepo razmazuje po kosi i gotovo neprimjetno upija pri čemu kosu ne ostavlja nimalo teškom niti masnom. Pored njegovih njegujućih svojstava i prekrasnog mirisa to mi je jedna od omiljenih strana ovog ulja. Kosa nakon nanošenja je svilenkasta, meka, mirisna i vidim trenutno poboljšanje u izgledu same kose. Kao da u svega nekoliko trenutaka dobije zdraviji izgled, osjećaj i sjaj. Koristim ga nakon svakog feniranja kose već više od dvije godine i ne mogu zamisliti svoju njegu kose bez ovog proizvoda. Osim nanošenja na netom isfeniranu kosu, koristim ga i svakodnevno na donjem dijelu kose i vrhova kako bih između pranja kose održala njegovanost i nahranjenost kose, posebice vrhova. 

La Croa hranjivo ulje za kosu postalo je neizostavni dio postave za njegu kose. Ne mogu zamisliti niti jedno feniranje kose, a da iza njega ne nanesem ovo ulje, a bome ni jedan dan da ga ne nanesem na vrhove/donji dio kose. Koristim ga već jako dugo i ne planiram prestati tako skoro, a od srca ga mogu preporučiti svakome. Zaista mislim da je ovo proizvod koji će odgovarati svim tipovima kose, a kada vidite kako ju lijepo njeguje nećete ga se moći zasititi. To što se radi o hrvatskom proizvodu samo je još jedan veliki plus. 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE,CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA (MACADAMIA) NUT OIL, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) OIL, DAUCUS CAROTA (CARROT) SEED OIL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe