ALVERDE Beauty & Fruity 3u1 pjena za pranje lica limeta i jabuka - RECENZIJA

8/11/2024


Pjene za umivanje prvi su mi izbor prilikom kupnje proizvoda za umivanje lica i već dugo vremena vjerna sam Baleinima o kojima sam vam pisala u nekoliko navrata - usporednoj recenziji plave i roze pjene i recenziji Balea Med pjene za umivanje. Iako sam njima jako zadovoljna osjetila sam da je vrijeme da isprobam nešto novo, ponajviše zbog znatiželje oko toga što je još zanimljivo dostupno na tržištu. Prilikom jedne posjete Dm-u za oko mi je zapela jedna Alverde pjena za umivanje o kojoj ću vam nešto više ispričati ovdje. 


Osnovno o proizvodu:
  • cijena: 2,90 € (na dan 14.07.2024.)
  • količina: 150 ml
  • gdje kupiti: Dm prodavaonice i internetska trgovina
Moj tip kože: mješovita koža 

Alverde Beauty & Fruity 3u1 pjena za pranje lica sa mirisom limete i jabuke dolazi u plastičnom pakiranju na pumpicu karakterističnu svim pjenama za umivanje lica koja tekućinu u ambalaži pretvara u laganu pjenu. Moram priznati kako me upravo ambalaža privukla na prvu jer mi je djelovala preslatko. Proizvođač navodi kako je ova pjena namjenjena normalnoj i mješovitoj koži te da se radi o 3u1 proizvodu jer čisti, tonizira i uklanja vodootpornu šminku. Pjena ima miris po bombonima od kisele jabuke, vrlo svježe i ukusno, miris koji će vas sigurno razbuditi tijekom umivanja. Za svako umivanje bilo mi je dovoljan 1 do 2 potiska pumpice. Na poleđini pakiranja pod uputama za upotrebu piše kako ju je potrebno protresti prije svakog korištenja. Jako je ugodna za umivanje i uživam je koristiti. Lijepo čisti kožu, ali i ostatke šminke s lica. Isto tako pokazala mi se vrlo dobra u uklanjanju ulja sa lica kao drugi korak u dvostrukom čišćenju lica kada u prvom koraku koristim ulje. Pritom, iako vrlo lijepo čisti kožu, jako je nježna prema njoj i nije mi ju dodatno isušivala niti iritirala što je uvijek veliki plus. Meni se ova pjena jako sviđa. Nježna je, lijepo čisti i nije mi iritirala kožu, a pokazala mi se kao dobar odmak od pjena za umivanje koje inače koristim i volim. Preporučila bih je posebice osobama sa mješovitom kožom lica kao što je to moja, ali i osobama sa masnim tipom kože te mogu reći da bih je sigurno ponovno kupila. 

Sastav:
AQUA, ALCOHOL DENAT.*, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN, MALUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT*, GLYCERYL OLEATE, CITRUS AURANTIFOLIA FRUIT EXTRACT*, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PARFUM**, LIMONENE**, CITRAL**, LINALOOL** *iz kontroliranog ekološkog uzgoja **od prirodnih eteričnih ulja

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe