GARNIER SENSITIVE SKIN MICELARNA VODA - RECENZIJA

5/30/2022


Oko micelarnih vodica se već dugo vodi polemika koliko su korisne, a koliko štetne za našu kožu pa se mišljenja na ovu temu jako razlikuju. Od ekstremnih stajališta da su micelarne nešto užasno i da ih istog trena treba izliti u WC do stajališta da ne predstavljaju ništa negativno. Ja sam vaganjem između svih mišljenja koja sam čula/čitala i mišljenja stručnjaka došla do zaključka kako su micelarne vodice proizvod od kojega apsolutno nema razloga bježati dokle god se ne koriste kao jedini proizvod za čišćenje kože lica. Meni su primjerice obavezan pomagač koji uvijek moram imati doma jer ih koristim svakodnevno kao prvi korak u rutini čišćenja lica kada krećem na skidanje šminke, a koristim ih konkretno i isključivo za skidanje maskare i ruža. Danas vam pišem o onoj koju sam najviše puta ponovno kupila. Garnier Sensitive skin micelarnoj vodi ili (kako je ja volim zvati) Garnier rozoj micelarnoj vodi.


Osnovno o proizvodu:
  • Cijena: 16,90 kn/ 31,90 kn/ 49,90 kn
  • Količina: 125 ml/ 400 ml / 700 ml
  • Gdje kupiti: dm drogerije i web trgovina, muller, Bipa, povremeno dođe u Lidl
Moj tip kože: mješovita koža

Garnier sensitive skin micelarna voda dostupna je u tri različita pakiranja različitih veličina- 125 ml, 400 ml i 700 ml. Na fotografijama se nalaze bočice od 125 i 700 ml. Ova od 125 ml je pravo otkriće za putovanja. Pakiranje joj je plastično sa vrlo sigurnim čepom što mi je bitno pogotovo ukoliko je nosim sa sobom u prtljazi na putovanje jer sam imala nekoliko neugodnih iskustava da su mi se micelarne vode znale razliti po koferu. Čep se dobro zatvara pa sa njom nema tih problema. Vodica nema nikakav miris (što je uvijek plus) i vrlo je nježna prema koži. Pjeni se, pa to imajte na umu ukoliko to ne volite kod micelarnih vodica. Koristim je uglavnom za skidanje maskare i ruža za usne te nekih tvrdokornijih proizvoda, a tu i tamo mi posluži i za skidanje šminke s kože lica no u tu svrhu je koristim nešto rjeđe. Svu šminku mi skine odlično bez ikakvog problema. Ako uklanjam vodootpornu maskaru primjerice tada blazinice držim na očima 20ak sekundi pa tek tada obrišem maskaru, ali to je isti proces koji obavljam sa svim micelarnima bez obzira koju koristim kako bih izbjegla bespotrebno višestruko povlačenje osjetljive kože oko očiju. Dakle po pitanju skidanja šminke, što je njena glavna zadaća, ispunila je sva moja očekivanja. Nije me pekla za moje stvarno osjetljive oči pa je to još jedan plus. Nisam ekspert što se tiče sastava proizvoda (i dalje radim na tome i učim se) pa je sa te strane još uvijek ne mogu komentirati. Na fotografijama niže možete je vidjeti u akciji skidanja vodootpornog tuša, mat tekućeg ruža, klasičnog bullet ruža, olovke za usne i olovke za oči.

Garnier sensitive skin micelarna voda mi je jedan od velikih kozmetičkih favorita, više ni sama ne znam koliko bočica iste sam potrošila. Odlično skida šminku, nježna je prema očima i koži i nije mi izazvala nikakve neželjene reakcije. Iako će mi ovo pakiranje od 700 ml trajati još jako jako dugo sigurna sam da ću je kad-tad ponovo kupiti. 

Sastav:

Recenzije još nekih micelarnih voda koje bi vas mogle zanimati:

You Might Also Like

0 komentari

Razmijenimo mišljenja, natipkaj mi komentar! 😊

Subscribe